Welkom bij Pneutec - Ontdek wat ons zo bijzonder maakt!

Als manager HR & communications, vertel ik je graag meer over de uitdagende aspecten van een carrière bij Pneutec. Ik deel wat over onze achtergrond en bedrijfscultuur! Maar nog beter is het als je de verhalen van onze eigen medewerkers leest. Want wie kan er nu beter vertellen wat werken bij Pneutec inhoudt dan de mensen die hier al werken? Als je na het lezen van hun ervaringen denkt: “Hier wil ik ook werken”, bekijk dan onze openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie hier niet bij? Stuur mij dan een e-mail en laat mij weten waar jouw kwaliteiten liggen!

Claire van Slooten

vacatures

Binnen ons bedrijf kennen we verschillende afdelingen, waaronder cleanroom, assemblage en magazijn. Maar ook kantoorfuncties komen zeer regelmatig voorbij. Momenteel groeien we zo hard dat we altijd op zoek zijn naar getalenteerde mensen!

Of je nu geïnteresseerd bent in productie, assemblage of fijnmechanica, bij Pneutec zit je goed als je affiniteit hebt met techniek. Staat jouw droombaan er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom! Die kun je mailen naar hr@pneutec.nl.

monteur fijnmechanica

Monteur fijnmechanica cleanroom

Heb je ervaring in de fijnmechanische techniek? Ben je nauwkeurig, secuur en kwaliteitsgericht? Wil jij je ontwikkelen en werken in de groeiende hightech branche? 

vacature monteur fijnmechanica

Assemblage medewerker Hightech

Zoek jij als ervaren assemblagemedewerker een leuke baan met veel zekerheid in een groeiend productiebedrijf binnen de hightech?

Magazijn medewerker

Zoek je naar een baan waar je samen de logistieke processen verder kunt optimaliseren? ERP systemen, productie, warehouse allemaal jouw ding?

onze achtergrond

Bij Pneutec zijn we trots op onze oorsprong als familiebedrijf, dat ooit begon in een bescheiden schuur. De eerste medewerker was niemand minder dan de vader van de oprichter, die toen nog onbetaald werk verrichtte. Wat in 1987 begon, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

In 2018 werden we overgenomen door Aalberts N.V., wat heeft geleid tot een enorme groei van 35 naar 135 medewerkers en we blijven maar groeien. Ondanks deze groei voelt het nog steeds als een familiebedrijf. Het biedt voordelen en middelen om onderdeel te zijn van een groter geheel. Als onderdeel van de Aalberts-groep hebben we toegang tot waardevolle middelen en expertise, maar behouden we tegelijkertijd onze eigen identiteit en cultuur.

We wisselen tussen bedrijven kennis uit, er zijn investeringsmogelijkheden en we krijgen de vrijheid om verder te denken dan alleen onze eigen organisatie.

Op de Aalberts manier komt dat neer op ‘Winning with People!’…

We are entrepreneurs: we gaan op onderzoek uit en maken dromen waar. We take ownership: we nemen verantwoordelijkheid voor het nakomen van onze afspraken. We go for excellence: we zijn gepassioneerd, zelfkritisch en volhardend in alles wat we doen. We share and learn: we leren van elkaar door professioneel en ruimdenkend te zijn. We act with integrity: we leiden door het goede voorbeeld te geven, handelen transparant en we laten ons horen.

monteur fijnmechanica

onze bedrijfscultuur

Bij Pneutec lunchen we gezamenlijk in de kantine en heerst er een open en ontspannen sfeer. Hier vind je weinig hiërarchie. Onze structuur is eenvoudig, bestaande uit een managing director (MD), het managementteam (MT) en enkele teamleiders. We spreken elkaar aan met ‘je’ en ‘jij’. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.

En ben je een nieuwe collega? Dan kun je rekenen op een warm onthaal met voldoende hulp van collega’s die ervoor zorgen dat je je gauw thuis voelt bij ons. Bij Pneutec staan we voor kwaliteit, betrokkenheid en een positieve en veilige werkomgeving.

 

Wat zeggen onze collega's over werken bij Pneutec?

Dat lees je hieronder.

Pneutec als Erkend leerbedrijf

Pneutec is een officieel erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we jou de mogelijkheid bieden om een MBO-opleiding te volgen, met een focus op fijnmechanica, en praktijkervaring op te doen via stageplaatsen.

We bieden twee flexibele trajecten aan: de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) en de Beroepsopleidende Leerweg (BOL). Met BOL besteed je vier dagen per week aan je studie en één dag per week aan je stage, terwijl je met BBL vier dagen per week bij ons werkt en één dag per week naar school gaat.

Bij Pneutec zetten we ons in voor de toekomst van vakmanschap in de techniek en staan we open voor zowel MBO-studenten als HBO-afstudeerders. Onze deuren staan ook open voor studenten met interesses in andere vakgebieden, zoals HR, financiën en IT.

Als je op zoek bent naar een geschikte afstudeeropdracht, denken we graag met je mee. En wie weet hebben we al boeiende projecten voor jou klaarliggen.

Onze inzet gaat verder! Wij bieden jou de kans om nieuwe vaardigheden te verwerven en te groeien, vooral in technische disciplines.

design & engineering - pneutec material handling

word jij onze nieuwe collega?!

Neem contact met ons op

customer service
Scroll naar boven