Ontmoet de HR-team

Als HR-afdeling vertellen we je graag meer over de uitdagende aspecten van een carrière bij Pneutec, waar we vandaan komen en meer over onze bedrijfscultuur. Maar nog beter is het als je de verhalen van onze eigen medewerkers leest. Want wie kan er nu beter vertellen wat werken bij Pneutec inhoudt dan de mensen die hier al werken?

Als je na het lezen van hun ervaringen denkt: “Hier wil ik ook werken?”, bekijk dan onze openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie hier niet bij? Stuur dan een e-mail en laat ons weten waar jouw kwaliteiten liggen! Dan gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Claire van Slooten, Kitty Tienstra, Ben Jansen 

PNeutec als erkend leerbedrijf

Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek waar leren en groeien hand in hand gaan? Waar je de kneepjes van het vak mag leren van onze professionals? Dan ben je bij Pneutec aan het juiste adres. Wij geloven namelijk in de kracht van praktijkgericht leren.

Pneutec is een officieel erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we jou de mogelijkheid bieden om een MBO-opleiding te volgen, met een focus op fijnmechanica, en praktijkervaring op te doen via stageplaatsen.

We bieden twee flexibele trajecten aan: de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) en de Beroepsopleidende Leerweg (BOL). Met BOL besteed je vier dagen per week aan je studie en één dag per week aan je stage, terwijl je met BBL vier dagen per week bij ons werkt en één dag per week naar school gaat.

Bij Pneutec zetten we ons in voor de toekomst van vakmanschap in de techniek en staan we open voor zowel MBO-studenten als HBO-afstudeerders. Onze deuren staan ook open voor studenten met interesses in andere vakgebieden, zoals HR, financiën en IT.

Als je op zoek bent naar een geschikte afstudeeropdracht, denken we graag met je mee. En wie weet hebben we al boeiende projecten voor jou klaarliggen.

Onze inzet gaat verder! Wij bieden jou de kans om nieuwe vaardigheden te verwerven en te groeien, vooral in technische disciplines.

 

word jij onze nieuwe collega?!

Neem contact met ons op

customer service
Scroll naar boven