Het beheersen van stromingen en bewegingen is ons vak

 

Machines bouwen, productiesystemen ontwerpen, pneumatische oplossingen ontwikkelen, of eenvoudig uw systemen van spares en consumables voorzien. Dat is een greep uit de diensten en producten die we verzorgen. Deze diensten variëren van het leveren van de juiste componenten tot het compleet ontwerpen en bouwen van pneumatische applicaties.
 
Hiervoor is veel kennis nodig. Denk natuurlijk aan kennis van de omstandigheden, zoals drukken, temperaturen, snelheden en fysieke omstandigheden, maar ook aan inzicht in normen, materialen, reinheid en productiesnelheden. Alle dimensies van het systeem én de omstandigheden waarbinnen dat systeem opereert, worden gebruikt om de beste oplossing te ontwikkelen. 

Vrijblijvend onze competentie note aanvragen

 

Bent u benieuwd naar wat Pneutec voor u kan betekenen? Ontvang onze competentie note vrijblijvend in uw mail.

 

Design & Engineering: Ontwerp en

ontwikkeling van uw (sub) modules voor uw machines ​

 

Ongeacht of het idee of de machine toepassing die u bedacht heeft voor uw klanten nog in de kinderschoenen staat of al wat concreter is, zijn wij er op ingericht om het uit te ontwikkelen tot een haalbaar design.

 

Vanaf het definiëren van een heldere behoefte, waarbij wij u uitdagen om de specificaties te bepalen die belangrijk zijn voor uw klanten, tot het bedenken van creatieve oplossingen en deze engineeren tot haalbare ontwerpen. Afhankelijk van uw project verzorgen wij het project management of maken wij deel uit van uw ontwikkelteam.

 

 

 

Assemblage en productie: Het vertalen van uw ontwerpen tot optimale productie en logistieke processen 

 

Bij het ontwikkelen van uw (sub) module wilt u graag rekening houden met de hoge eisen die uw klanten stellen. Om dit te realiseren hebben wij onze eigen bedrijfsprocessen, zoals engineering, productie en logistiek, en zijn wij er op ingericht om tot het meest optimale realisatieproces te komen voor uw toepassing.

 

Onze engineers zijn gewend om rekening te houden met uw eisen als leveringsbetrouwbaarheid, zero defects, just in time (jit), traceability, kostenreductie en beheersing van de supply chain bij de realisatie van uw producten. Zowel voor cleanroom als reguliere producten. Praktisch vertaalt dit zich in het beheerst produceren van onderdelen en het assembleren van samenstellingen. Waarbij indien nodig (kwalificatie) testen worden uitgevoerd volgens uw eigen richtlijnen. 

 

Lees meer over Assemblage en Productie

 

Advies en levering: Het adviseren en leveren van

componenten voor klant specifieke toepassingen

 

De juiste componenten met een slim gekozen combinatie zorgen voor een optimale werking van uw machine of productielijn. Onze product specialisten hebben op tal van verschillende toepassingsgebieden (pneumatiek, vacuümtechniek, flow control en dempingstechniek) en in verschillende branches de nodige kennis en ervaring opgedaan. Zodoende kunnen wij u ondersteunen met onze vaardigheden om snel tot de meest optimale uitvoering te komen voor uw toepassing.

 

Maar daar eindigen onze diensten die wij u kunnen bieden niet. Op het moment dat uw toepassing operationeel is, kunnen wij u ondersteunen in de (sub) assemblage van uw toepassing, in de toelevering van uw slijtage onderdelen (consumables en spares) en het bijhouden van klant specifieke voorraden. 

 

Lees meer over Advies en Levering

Vraag onze Competentie note aan!

 

Wilt u meer weten over wat onze competenties concreet inhouden? Vraag dan onze product note competenties aan. Vul het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar verkoop@pneutec.nl. Bellen met één van onze Product Specialisten is natuurlijk ook mogelijk: 023 569 90 90

 

 


© 2015 - , Pneutec.