Welkom bij Pneutec - Ontdek wat ons zo bijzonder maakt!

Welkom bij Pneutec – waar we trots zijn op wat ons uniek maakt! Bij Pneutec streven we ernaar om te excelleren in alles wat we doen. Van innovatieve oplossingen tot een hechte bedrijfscultuur, we zijn gepassioneerd over het leveren van kwaliteit en het overstijgen van verwachtingen. Bij ons heeft iedereen een plekje, mits je bereid bent bij jouw steentje bij te dragen aan het succes van Pneutec. Ontdek op onze website wat ons zo bijzonder maakt en waarom we een plek zijn waar mensen graag werken en zaken mee doen. Welkom in de wereld van Pneutec!

vacatures

Binnen ons bedrijf kennen we verschillende afdelingen, waaronder cleanroom, assemblage en magazijn. Maar ook kantoorfuncties komen zeer regelmatig voorbij. Momenteel groeien we zo hard dat we altijd op zoek zijn naar getalenteerde mensen!

Of je nu geïnteresseerd bent in productie, assemblage of fijnmechanica, bij Pneutec zit je goed als je affiniteit hebt met techniek. Staat jouw droombaan er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom! Die kun je mailen naar hr@pneutec.nl.

monteur fijnmechanica

Monteur fijnmechanica cleanroom

Heb je ervaring in de fijnmechanische techniek? Ben je nauwkeurig, secuur en kwaliteitsgericht? Wil jij je ontwikkelen en werken in de groeiende hightech branche? 

vacature monteur fijnmechanica

Assemblage medewerker Hightech

Zoek jij als ervaren assemblagemedewerker een leuke baan met veel zekerheid in een groeiend productiebedrijf binnen de hightech?

Magazijn medewerker

Zoek je naar een baan waar je samen de logistieke processen verder kunt optimaliseren? ERP systemen, productie, warehouse allemaal jouw ding?

Wat zeggen onze collega's over werken bij Pneutec?

Dat lees je hieronder.

onze bedrijfscultuur

Bij Pneutec lunchen we gezamenlijk in de kantine en heerst er een open en ontspannen sfeer. Hier vind je weinig hiërarchie. Onze structuur is eenvoudig, bestaande uit een managing director (MD), het managementteam (MT) en enkele teamleiders. We spreken elkaar aan met ‘je’ en ‘jij’. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.

En ben je een nieuwe collega? Dan kun je rekenen op een warm onthaal met voldoende hulp van collega’s die ervoor zorgen dat je je gauw thuis voelt bij ons. Bij Pneutec staan we voor kwaliteit, betrokkenheid en een positieve en veilige werkomgeving.

 

word jij onze nieuwe collega?!

Neem contact met ons op

customer service
Scroll naar boven