Waarom werken mensen bij een succesvol, hightech bedrijf als Pneutec?

 

Wij krijgen energie van het verleggen van grenzen. Onze klanten hebben technische vraagstukken die niet eenvoudig en standaard zijn. Dit zijn innovatieve bedrijven die voorop lopen in hun markt en ons vragen stellen waar geen standaard oplossingen voor zijn. Dit betekent dat we altijd vernieuwend en creatief moeten zijn.

Bekijk onze vacatures!

 

Krijg jij energie van het verleggen van je grenzen? Wil je jezelf verder ontwikkelen door problemen bij klanten op te lossen? Kijk bij onze vacatures. Onze vacatures staan open voor zowel mannen als vrouwen.

 

Vacatures bekijken

Hoe is Pneutec georganiseerd

en wat zijn onze waarden?


We kennen geen organogram of vastomlijnde functieomschrijvingen. Wij zijn ervan overtuigd dat buiten kaders treden goed is voor zowel de persoonlijke ontwikkeling van mensen als de ontwikkeling van Pneutec. Je komt zo tot andere oplossingen en nieuwe resultaten. 

 

Het feit dat er geen organogram is, wil niet zeggen dat er geen organisatie is. Integendeel, er gelden alleen andere mechanismen, zoals dat (nieuwe) medewerkers het voortouw nemen in projecten, dat rollen gecombineerd kunnen worden en dat het inzetten van je talenten motiverend werkt. De ideeën van de engineer vinden wij net zo waardevol als die van de magazijnmedewerker, de commercieel manager of van iedere andere collega.

 

Dat betekent niet dat werken bij Pneutec eenvoudig is. De kwaliteitseisen zijn hoog en er wordt eigenaarschap verwacht. Wanneer je verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont kan je rekenen op vrijheid en steun van het bedrijf. En zal je verder uitgedaagd worden.

 

Het is hard werken, maar je beloning bestaat uit een versnelde persoonlijke ontwikkeling, andere mensen helpen en een leuke dag.

 

 

We stimuleren onze medewerkers door

 

 

Medewerkers direct naar leveranciers in

het buitenland te sturen voor audits

 

 

Ze te laten studeren op Nijenrode

of een vakopleiding te bieden

 

 

Samen te werken in teams

 

 

 

Medewerkers projecten te laten

leiden buiten hun eigen vakgebied

 

 

Een Continuous Silent Cave in te richten

om alleen of met een collega te

kunnen werken aan nieuwe ideeën

 

Vacatures

Pneutec is een platform voor talent


De arbeidsmarkt is aan het veranderen. Daarmee zullen termen als contracten, life time employment en organogrammen vervagen of verdwijnen naar de achtergrond. Ze zijn niet meer leidend. Leidend is wat je wilt bereiken!

 

Daar hebben we onze organisatie op ingericht, met onder andere:

 • Een platform voor talent
 • Intensief overleg met klanten en leren van leveranciers
 • Eigen projecten leiden
 • Trajecten voor persoonlijke ontwikkeling
 • Ruimte voor innovatie en creativiteit
Mensen zoeken uitdagingen en die kunnen wij bieden, omdat we complexe vraagstukken van onze klanten krijgen. Daarom willen we een netwerk van goede mensen om ons heen. Mensen die ervaring willen opdoen en kennis willen delen en die vooral nooit concessies doen aan kwaliteit.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan niet je standaard curriculum vitae met bij passend Linkedin-profiel, want die krijgen we genoeg. Wat kan jij toevoegen aan Pneutec? We zijn benieuwd! Het e-mailadres is talentpool@pneutec.nl.

Momenteel hebben we de volgende vacatures: 

 

Engineer WTB (32-40 uur p/w) 

Werk je graag in een dynamische en uitdagende hightech omgeving? Zoek je een ondernemende omgeving waar je de ruimte kunt krijgen om jezelf te ontwikkelen? Klik dan verder en bekijk deze vacature!

 

Bekijk hier de vacature en solliciteer.

 


Manager Projects en Engineering

 

Zie jij het als een uitdaging om onze afdeling Engineering naar een volgend professionaliteitsniveau te brengen? We zijn op zoek naar manager projects en engineering.

 

Interesse? Bekijk dan hier de vacature.

 


Monteur Cleanroom (32-40 uur p/w)

Als monteur in de cleanroom ben je dagelijks onderdeel van het gestroomlijnde proces van de assemblage van hightech systemen. Misschien denk je dat de functie van monteur eenvoudig is. Dat is het echter niet.


Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan je werk en verwachten eigenaarschap. Naast een goede beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Pneutec je een versnelde persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk!

 

Is je interesse gewekt? Bekijk dan onze vacature

 


Stagiair Communicatie (24 uur p/w)

Zoek je een uitdagende communicatie stage bij een innovatief en hightech bedrijf? Recent hebben wij een rebranding ondergaan en we zijn nu op zoek naar een communicatietalent die ons kan helpen onze missie nog beter naar buiten te brengen. Je bent verantwoordelijk voor het vermarkten van ons product via o.a. onze vernieuwde website en social kanalen.


Wil jij mee kunnen denken, van toegevoegde waarde zijn en ons helpen om ons op communicatievlak verder te ontwikkelen? Op het gebied van Website/Content, Social Media en conversie optimalisatie hebben we uitdagende  en creatieve opdrachten voor je.  Kijk snel verder!

 

Is je interesse gewekt? Bekijk dan onze vacature

 


 
 

 

 

Stages

Pneutec is een platform voor talent


De bedrijven waarvoor we werken zijn marktleiders in de machinebouw en high tech industrie. Deze bedrijven worden continu uitgedaagd te innoveren, om zo hun marktpositie te verbeteren. Dat vraagt van ons veel ervaring, denkkracht, out of the box oplossingen en vooral: Nooit concessies doen!

 

Een onderdeel van de strategie van Pneutec is om die reden een platform te ontwikkelen - een netwerk - van high potentials. Dit platform is bedoeld om Pneutec en haar klanten te ondersteunen bij innovaties en de ontwikkeling van new business. Mensen die tot dit platform worden toegelaten houden zich bezig met:

 • Meedenken met complexe vraagstukken van klanten
 • Innovatie en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen 
 • Kennisdeling, sharing technology

We zijn daarom continu op zoek naar talent. Dat zijn mensen op alle niveaus, van MBO tot universitair, die ons kunnen helpen om aan de hoge eisen van de markt te voldoen. 

 

Ben jij dat talent? Kom jij ons platform versterken en heb je de mentaliteit om nooit concessies aan kwaliteit te doen? Alleen de besten worden geselecteerd om stage te komen lopen.

 

Voorbeelden van werkzaamheden voor de talentpool:

 • Werken met jonge, hoog opgeleide collega’s, die net zijn afgestudeerd
 • In de keuken kijken bij een high tech bedrijf, gewoon hier in de Randstad
 • Lean productieprocessen ontwerpen
 • Cleanroom technologie ontwikkelen
 • Afstudeeronderzoek uitvoeren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan niet je standaard curriculum vitae met bij passend Linkedin-profiel, want die krijgen we genoeg. Hoe onderscheid jij je? Waarom gaan we met jou werken? We zijn benieuwd! Het e-mailadres is talentpool@pneutec.nl.

Contact: wij helpen u graag verder.

 

Ben je geïnteresseerd in een vacature of een stageopdracht, of wil je een open solicitatie doen? Stuur dan niet je standaard curriculum vitae met bij passend LinkedIn-profiel, want die krijgen we genoeg. Wat kan jij toevoegen aan Pneutec? We zijn benieuwd! Het e-mailadres is talentpool@pneutec.nl of vul het formulier in.


Bijlage (pdf, doc, docx):
Bijlage (pdf, doc, docx):

© 2015 - , Pneutec.