OEM? Wij helpen bij de verbetering van machines en productiesystemen

 

De klanten die uw machines en systemen inzetten, zitten in een permanent harder wordende concurrentiepositie. De productiviteit moet omhoog, de kosten naar beneden en de kwaliteit moet beter. Uw systemen leveren daarin een belangrijke bijdrage. Aan systemen, zoals machines of productieprocessen, worden continu nieuwe, hogere eisen gesteld. Wij kunnen u helpen bij deze uitdaging. 

Vrijblijvend onze trend notes aanvragen

 

 Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en verbeteren van productiesystemen. Ontvang onze trend notes vrijblijvend in uw mail.

 

Verbeter de economie van machines

 

 

Er zijn een aantal uitdagingen voor OEMs. Deze kunnen ruwweg worden opgedeeld in 2 onderwerpen: 

 

  1. Een kortere time-to-market ten aanzien van de ontwikkeling
  2. Een betere performance van de systemen zelf

 

 

 

 

1. Kortere time to market

 

Afgezien van de technisch-economische prestaties van uw systemen, is de eerste eis vaak dat er snel wordt geleverd. Dat zet grote druk op het engineeringsproces. Het bepalen van de scope, de specificaties, het ontwikkelen van prototypes, testen en andere tussenstappen staan onder druk. Om nog maar te zwijgen over de beheersing van de supply chain. Fouten liggen hierdoor op de loer, klanten worden ongeduldig of het productieproces komt in gevaar. 

 

Allemaal redenen om de vele toeleveranciers goed te beheersen. Bij ons is dat standaard onderdeel van de samenwerking. U kunt gebruik maken van onze supply chain. Deze beheersen we al voor vele andere OEM’s in uitlopende sectoren, zoals: 

De markten waarin wij actief zijn

 

 

Agritech 

 

 

Semi-conductor

 

 

Packaging 

 

 

Food and Beverages 

 

 

Offshore

2. Performance verbeteren van 

machines en productiesystemen

 

De andere belangrijke groep eisen zijn de systeem requirements. De capaciteiten van machines dienen permanent verhoogd te worden, de kosten moeten worden verlaagd en de bedrijfszekerheid moet worden gegarandeerd. Het engineeringsproces om tot de ontwikkeling van het systeem te komen en het daarop volgende productieproces dienen zodanig te zijn ingericht, dat telkens aan deze voorwaarden kan worden voldaan. 

 

 

We hebben daartoe per markt en per productlijn eigen specialisten in huis. Zij kunnen u helpen met alle stappen vanaf de product requirements tot en met het in productie nemen van uw systeem. Het uiteindelijke doel is dat de productielijnen van uw klanten worden verbeterd. Uw bijdrage hierin is geavanceerde, slimme systemen te leveren. Onze bijdrage is deze systemen voor u of met u te ontwerpen en te bouwen. 

Product Specialisten

 

Onze Product Specialisten hebben kennis en jarenlange ervaring in het omzetten van technologische mogelijkheden in concrete toepassingen.
 

We zijn gespecialiseerd om u snel te helpen met uw complexe vraagstukken. Dit voor een breed scala aan applicatiegebieden als: PneumatiekVacuümtechniekFlow control, en Dempingstechniek.
 

Als kennisbaak binnen de supply chain zijn wij de specialisten die niet alleen kennis hebben van een product, maar altijd graag verder denken naar een oplossing. Hierbij gaan we verder dan de standaard informatie die in de productspecificaties staat.

 

Bekijk alle Product Specialisten

 

 

 

 

 

Niels Davids

Product Specialist

  • Pneumatiek
  • Fluid Control

Vraag onze trendnotes aan!

 

We begrijpen de uitdagingen van de Original Equipment Manufacturer. Onze organisatie is ingericht om juist u te helpen. Wilt u spreken met een van onze specialisten? Wilt u de productscope gratis ontvangen? Vul het formulier in of bel ons via 023 569 90 90. U kunt ook een e-mail met uw vragen sturen naar verkoop@pneutec.nl

 


© 2015 - , Pneutec.