design & engineering: we ontwerpen samen uw applicatie!

design & engineering - pneutec material handling

Nadat uw klanten hebben uitgelegd wat ze wensen, staat u voor de uitdaging uw productielijn of machine zodanig te laten functioneren dat u aan die wensen kunt voldoen.

Onze engineers zijn gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen bij uw vraagstukken. We kunnen u helpen vanaf de eerste fase van het definiëren van de scope en de specificaties tot aan het eerste prototype, dan wel nulserie. Daarna volgt de productie. Wilt u weten hoe ons engineering proces verloopt? Lees het hieronder aan de hand van een voorbeeld uit de praktijk. 

Het engineering proces in stappen van een productieoplossing

Voor een klant in de offset machinebouw hebben wij een engineering traject gestart voor de ontwikkeling van een sub-module. De betreffende klant is gespecialiseerd in het ontwikkelen, reviseren en leveren van machines voor het bedrukken en handel-en van papier en karton.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe machine of het reviseren van een bestaande machine, worden niet alleen de oude componenten vervangen voor nieuwe, maar wordt de machine ook verbeterd. Denk hierbij aan:

Case: Design & Engineering

Niels Davids

applicatiespecialist:

Pneumatiek

Fluid control
Vacuümtechniek

Ik haal er voldoening uit om steeds opnieuw met een frisse blik naar unieke vraagstukken te kijken. Daarbij gaat het niet alleen om het simpelweg selecteren van componenten, maar juist om het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Het is de uitdaging om, zowel technisch als economisch, de beste oplossing te vinden. Wilt u zich ook onderscheiden binnen uw branche en uw positie ten opzichte van uw concurrenten verbeteren? Neem dan contact op!

Niels Davids
Scroll naar boven