Wat zeggen onze medewerkers over Pneutec?

Wie kunnen je nu beter vertellen wat werken bij Pneutec betekent dan onze medewerkers zelf? We laten hieronder een aantal collega’s aan het woord die je hier graag meer over vertellen. Word jij enthousiast door het lezen van hun verhaal? En denk je, ja ik wil ook graag weten welke mogelijkheden er zijn bij Pneutec? Dan komen we graag in contact met jou.

Aan het woord Marjolein Meijer – Koomen

Je begon in 2022 je avontuur bij Pneutec, in een gloednieuwe functie als Project Buyer. Hoe was dat voor jou? In het begin richtte ik me voornamelijk op New Product Introductions (NPI) projecten, waarbij ik verantwoordelijk ben voor inkoopaanvragen en het begeleiden van inkoopactiviteiten. Dit omvat het uitzetten van prijsaanvragen bij leveranciers en het zoeken naar nieuwe partners. Tot op de dag van vandaag vormen deze taken nog steeds een groot deel van mijn werkzaamheden, maar ik kreeg ook de kans om mij bezig te houden met projectmatige werkzaamheden. Dus deze functie is in de loop de tijd behoorlijk uitgebreid. Meer weten over Marjolein haar werkzaamheden?

Marjolein Meijer - Koomen

Lionel Winston

Het succesverhaal van Lionel Winston

Ik werk sinds 2019 met veel plezier als assemblage medewerker in de cleanroom. Maar mijn avontuur hier gaat verder dan dat; ik heb in de cleanroom al verschillende verantwoordelijkheden gehad. In het begin assembleerde ik losse slangen aan elkaar, knipte ik vanaf de mat en sloot ik koppelingen aan… en van daaruit ging ik steeds meer slangen aan elkaar bundelen. Wat eerst een verzameling losse slangen was, veranderde geleidelijk in een geordende bundel. Inmiddels werk ik al een tijdje op de fijn mechatronica afdeling, waar de complexiteit van mijn werk een nieuwe dimensie toevoegt. Hoe complex? 

Ontdek het inspirerende verhaal van Sven Lam, engineer bij Pneutec
Ik ben hier in 2016 begonnen met een stage tijdens mijn studie, waarna ik later werd teruggevraagd voor vakantiewerk. Met mijn passie voor uitdagingen en een voorliefde voor Pneutec, ben ik gegroeid in mijn rol als engineer en werk ik hier nu al zo’n 4,5 jaar, met veel plezier.

Met mijn ambities om aan een groter project te werken, kreeg ik de kans om bij Lamers Installations, een zusterbedrijf in Nijmegen, aan de slag te gaan. Hoe dat tot stand gekomen is? En wat ik van Pneutec vind? Kun je hieronder verder lezen.

Sven Lam

Rogier Oosterveer

Het verhaal van Rogier Oosterveer…Hij is al meer dan 23 jaar een gewaardeerd lid van ons team, begonnen als customer service medewerker en getuige van onze opmerkelijke groei, zelfs tijdens recessies. Naast zijn huidige functie als senior customer service, neemt hij sinds vier jaar ook de rol van OR voorzitter op zich. Zijn passie voor Pneutec deelt hij graag met iedereen en dat zorgt voor een sterke band met collega’s.

“Bij Pneutec hebben we een hart voor ons bedrijf en onze mensen. We zijn vastberaden om onze groei voort te zetten en als een onverslaanbaar team successen te behalen. The sky is the limit!”

Meer weten over wat werken bij Pneutec betekent voor Rogier?

Aan het woord Ana Wiersma-Trillat

Ana is sinds 1 mei 2023 werkzaam bij Pneutec als assemblage medewerker in de cleanroom en ze is ontzettend enthousiast over haar werk en over Pneutec. Waarom, dat zo is vertelt ze je graag zelf.

Ik heb 32 jaar in de optiekindustrie gewerkt en heb daar een geweldige tijd gehad. Helaas stopte het bedrijf in Nederland en kwam ik zonder werk te zitten. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ik mijn netwerk te raadplegen voor nieuwe carrièremogelijkheden. Toen gaf mijn zwager me de tip dat hij iemand kende die bij Pneutec werkte en er positieve verhalen over hoorde. Na wat onderzoek op internet vroeg ik mezelf af of dit wel iets voor mij was. Mijn eerste reactie was: ‘Nee, ik wil geen ploegendienst draaien.’ Maar er was wel iets dat mijn interesse wekte…

Ana Wiersma-Trillat

Hani Akkash

Lees het inspirerende verhaal van Hani Akkash  
In 2019 kwam ik als vluchteling naar Nederland.  Alles was nieuw voor mij, van het zoeken naar een huis voor mijn familie tot het vinden van werk. Het was een uitdagende tijd waarin ik Nederlands moest leren en meer over de Nederlandse cultuur moest begrijpen. Toen ik eindelijk de stap in 2022 zette om bij Pneutec te solliciteren voelde ik meteen een positieve sfeer tijdens het eerste gesprek. 

Ik ben al in 2023 gepromoveerd tot product group leader en i
k moet zeggen dat ik die uitdaging nodig heb om gemotiveerd te blijven. Ik heb een sterke drive om mezelf verder te ontwikkelen, en hier krijg ik volop kansen die ik met beide handen aanpak.

word jij onze nieuwe collega?

Neem gerust contact met ons op

customer service
Scroll naar boven