Aan het woord Sven Lam

Kun je iets meer vertellen over je ambities? Ik had bij mijn leidinggevende aangegeven dat ik een groter project op wilde pakken, ik houd nl. wel van een uitdaging, dat heb ik ook nodig. Maar voor dit jaar zat dat er hier even niet in. Mijn leidinggevende kwam met dé oplossing. Ik kreeg de kans om bij Lamers Installations, een zusterbedrijf in Nijmegen, aan de slag te gaan.

Mooie combinatie… Jazeker, een geweldige combinatie! De komende 6 maanden mag ik werken aan een uitdagende opdracht. Door deze ervaring kan ik mijn technische vaardigheden verbeteren en nieuwe technieken ontdekken, wat mij enorm verrijkt. Concreet houdt dat in dat ik twee dagen voor Lamers Installation werk en twee á drie dagen voor Pneutec.

Is Pneutec een aantrekkelijke werkgever voor jou? Absoluut. Ik krijg de ruimte om mij zelfs buiten het bedrijf verder te ontwikkelen, hoe tof is dat?! Daarnaast kan ik grotendeels mijn eigen projecten en werkzaamheden kiezen. Ik vind het een relaxte en fijne werkgever & werkomgeving met veel mogelijkheden.

Hoewel er verschillen zijn in de werkcultuur tussen Pneutec en Lamers Installations, voelt Sven zich thuis bij Pneutec vanwege de diversiteit, toegankelijkheid en dynamische sfeer. Ja, ik heb het hier echt naar mijn zin! Ik overweeg zelfs een sabbatical te nemen van een half jaar. Toen ik dit deelde met mijn leidinggevende was zijn eerste reactie: ‘We gaan kijken of we dat kunnen regelen’, echt heel fijn als er zo met je wordt meegedacht dat maakt Pneutec des te waardevoller als werkgever.

Meer informatie? 

2023-12-05 Sven Lam foto
Scroll naar boven