Disclaimer

 
Pneutec streeft er naar om de informatie op deze website zo actueel en nauwkeurig als mogelijk te houden. Er wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor het gebruik van deze website en de eventuele gevolgen daarvan. Evenmin wordt een aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele wijzigingen, fouten, dan wel andere onvolkomenheden van deze site of de inhoud daarvan.
 
Onder onvolkomenheden wordt tevens begrepen het aanwezig zijn van virussen die de werking van de hard- of software kunnen beïnvloeden. Deze site geeft soms de mogelijkheid om door te linken naar websites van derden. Het doorlinken geschiedt geheel voor eigen risico en Pneutec. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik en de inhoud van deze website(s) van derden. Pneutec. behoudt zich het recht voor om deze website zonder nadere aankondiging volledig te herzien, dan wel daarin wijzigingen aan te brengen.

 

 

 

Contact: We helpen u graag verder

 

Wij adviseren u graag bij het ontwerpen van uw applicatie, neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 023 569 90 90, stuur ons een e-mail op verkoop@pneutec.nl of vul het formulier in en ontvang direct de gratis applicatiesheet.