Pneutec events


Contact

Pneutec Events is opgericht met als doel elkaar buiten werktijd beter te leren kennen op een leuke en ontspannen manier. Deze activiteiten versterken de teamgeest en bevordert de samenwerking op de werkvloer. Daarom organiseren we gedurende het jaar verschillende evenementen waarvoor je je kunt inschrijven. Je kunt hierbij denken aan: BBQ, Poldersport, Sinterklaas- en Kerstfeest. En tijdens het EK voetbal zetten we weer poule op voor collega’s. Zo hopen we voor ieder wat wils te bieden.

Deelname is niet verplicht, maar we vinden het geweldig als we zoveel mogelijk collega’s van alle afdelingen kunnen verwelkomen bij onze evenementen.

Vorige
Volgende
Mark Dijkstra, al meer dan een decennium werkzaam als business development manager bij Pneutec, is sinds 2022 de voorzitter van Pneutec Events. Bij Pneutec erkennen we de waarde van evenementen als een cruciaal element van onze bedrijfscultuur, een middel om onderlinge verbindingen te versterken.

Kun je ons wat meer vertellen over het type evenementen dat jullie organiseren?
Zeker! Vorig jaar zijn we actiever gaan organiseren, vooral ter gelegenheid van ons 35-jarig bestaan. We zijn begonnen met een fantastische familiedag voor al onze medewerkers en hun families, wat enorm in de smaak viel. Voor die tijd hadden we wat meer spontane activiteiten. Zo heb ik meegedaan aan de Haarlemse Grachtenloop en vroeg ik mijn collega’s of ze ook interesse hadden. Dat leidde ertoe dat acht collega’s mee zijn gegaan.

Wanneer beschouw jij een evenement als geslaagd?

Voor mij is een evenement geslaagd als ik na afloop alleen maar lachende gezichten zie. En dat is gelukkig tot nu toe nog elke keer gelukt.
Mark Dijkstra
Mark Dijkstrabusiness development manager

word jij onze nieuwe collega?!

Neem contact met ons op


bekijk onze vacatures


stuur een mail

Scroll naar boven