Hoe is het om bij Pneutec te werken?

Bij Pneutec staan we voor kwaliteit, betrokkenheid en een positieve en veilige werkomgeving. 80% van onze medewerkers zijn mannen 20% vrouwen. We koesteren de verscheidenheid aan vaardigheden en kwaliteiten die onze medewerkers met zich meebrengen. Dit maakt het werken bij Pneutec extra leuk en inspirerend.

onze achtergrond

Bij Pneutec zijn we trots op onze oorsprong als familiebedrijf, dat ooit begon in een bescheiden schuur. De eerste medewerker was niemand minder dan de vader van de oprichter, die toen nog onbetaald werk verrichtte. Wat in 1987 begon, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

In 2018 werden we overgenomen door Aalberts N.V., wat heeft geleid tot een enorme groei van 35 naar 135 medewerkers en we blijven maar groeien. Ondanks deze groei voelt het nog steeds als een familiebedrijf. Het biedt voordelen en middelen om onderdeel te zijn van een groter geheel. Als onderdeel van de Aalberts-groep hebben we toegang tot waardevolle middelen en expertise, maar behouden we tegelijkertijd onze eigen identiteit en cultuur.

We wisselen tussen bedrijven kennis uit, er zijn investeringsmogelijkheden en we krijgen de vrijheid om verder te denken dan alleen onze eigen organisatie.

Op de Aalberts manier komt dat neer op ‘Winning with People!’…

We are entrepreneurs: we gaan op onderzoek uit en maken dromen waar. We take ownership: we nemen verantwoordelijkheid voor het nakomen van onze afspraken. We go for excellence: we zijn gepassioneerd, zelfkritisch en volhardend in alles wat we doen. We share and learn: we leren van elkaar door professioneel en ruimdenkend te zijn. We act with integrity: we leiden door het goede voorbeeld te geven, handelen transparant en we laten ons horen.

monteur fijnmechanica

onze bedrijfscultuur

Bij Pneutec lunchen we gezamenlijk in de kantine en heerst er een open en ontspannen sfeer. Hier vind je weinig hiërarchie. Onze structuur is eenvoudig, bestaande uit een managing director (MD), het managementteam (MT) en enkele teamleiders. We spreken elkaar aan met ‘je’ en ‘jij’. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.

En ben je een nieuwe collega? Dan kun je rekenen op een warm onthaal met voldoende hulp van collega’s die ervoor zorgen dat je je gauw thuis voelt bij ons. Bij Pneutec staan we voor kwaliteit, betrokkenheid en een positieve en veilige werkomgeving.

 

Bij Pneutec hebben we een diverse groep medewerkers. Hoewel 80% van onze medewerkers mannen zijn en 20% vrouwen, streven we naar een vrouwvriendelijke werkomgeving. We koesteren de verscheidenheid aan vaardigheden en kwaliteiten die onze medewerkers met zich meebrengen. Dit maakt het werken bij Pneutec extra leuk en inspirerend.

Onze prioriteit is altijd kwaliteit. Dit geldt met name voor onze semiconductorsector, maar we streven ook naar uitmuntendheid in material handling. We willen betrouwbare producten leveren en laten dit zien door middel van goede klantenservice, sterke klantrelaties en een open communicatie.

vacature monteur fijnmechanica

word jij onze nieuwe collega?!

Neem contact met ons op

Scroll naar boven