Continuous flow

 

Pneutec is een kenniscentrum, een ontwikkelaar en een bouwer op het gebied van pneumatiekvacuümtechniek, fluid control en dempingtechniek. Met deze technieken ontwikkelen we en bouwen we nieuwe applicaties en systemen voor onze klanten. Dit helpt u, omdat u zich daardoor kan concentreren op uw core business.

Onze missie: Beheersen van stromingen en bewegingen

Wij realiseren samen met klanten:

 

Een kortere time-to-market

Vernieuwing van technologie

 

Het succes van een

ambitieus Nederlands bedrijf


Pneutec is opgericht op 1 februari 1987. Het bedrijf begon als handelsfirma van onderdelen in pneumatische oplossingen. Direct vanaf het begin importeerde Pneutec geavanceerde onderdelen van over de hele wereld naar Nederland om te leveren aan de industrie.

 

Al snel was het duidelijk dat klanten het waardeerden als reeds in een vroeg stadium - engineeringsfase - werd meegedacht over de beste oplossing. Onze kennis van onderdelen, pneumatiek, vacuümtechniek, dempingtechniek en fluid control werd graag gebruikt door de klanten.

 

Doorgroei naar system supplier voor de OEM markt
Meer en meer ging Pneutec zich bezig houden met het zoeken naar totaaloplossingen op het gebied van de beheersing van stromingen en bewegingen. Het was een logische stap om vervolgens onderdelen te gaan samenstellen. De inrichting van een productieruimte met machines, instrumenten en zelfs een cleanroom was een feit. De toekomst lag nu open om door te groeien naar een gespecialiseerde leverancier van systemen en machines voor Original Equipment Manufacturers (OEM).

 

Lees meer over onze geschiedenis

 

Onze grondhouding

 

Nederlandse innovatiekracht


De Nederlandse maakindustrie concurreert op de wereldmarkt. Zij wordt geconfronteerd met heftige concurrentie en wereldwijde ontwikkelingen. Zeker doordat grenzen vervagen en informatie transparant is geworden, is het nu nog belangrijker om steeds sneller te innoveren en de kosten te verlagen. Dit biedt kansen voor onze industrie.

 

Snelheid maken met Pneutec om voorop te (blijven) lopen


Als u voorop wilt lopen, is het noodzakelijk om nieuwe ontwikkelingen snel op de markt te brengen. Daarin is Pneutec uw partner. Wij zijn ons ervan bewust dat we snel en flexibel moeten reageren op uw vragen. Ons hele bedrijf is daarop ingericht, inclusief de supply chain die wij managen.

 

Vernieuwing van technologie leidt tot concurrentievoordeel


Vanzelfsprekend moet de nieuwste technologie voor u beschikbaar zijn. Dit doen we enerzijds door onze uitgebreide supply chain uit te dagen en uit te breiden, anderzijds beschikken we over een ervaren team van specialisten. Onze collega’s zijn ervoor opgeleid om zich in uw vraagstuk te verdiepen en daar vervolgens de juiste oplossing bij te creëren. 

 

Het is de bedoeling dat oplossingen leiden tot lagere energiekosten en/of een hogere output van uw machines. De return on investment (ROI) voor uw klanten wordt beter, waarmee u uw concurrentievoordeel vergroot.

 

Continu verbeteren leidt tot betrouwbaarheid


We zijn nooit tevreden. Als een oplossing is gerealiseerd, is het noodzakelijk na te denken over de volgende, nog weer betere oplossing. Het kan altijd beter. Dit geldt voor uw vraagstukken, onze eigen processen en onze supply chain. Hier slagen wij in, omdat continuous improvement onze grondhouding is. 

 

Onze definitie van kwaliteit is

voldoen aan de eisen van de klant


Onze klanten verwachten dat we waarde toevoegen in de oplossingen die we bieden en de producten die we leveren. Dit betekent dat we aan de klant goede en foutloze producten en diensten leveren op het juiste moment en op de meest efficiënte manier.

 

We leggen u graag uit hoe ons managementsysteem functioneert. Dit systeem is gecertificeerd volgens ISO9001, maar er is veel meer over te vertellen. Wilt u hierover daarna meer weten? Kom ons dan gerust bezoeken. Onze kwaliteitsmanager leidt u graag rond en kan onze borgingstechnieken demonstreren.

 

Lees meer over wat wij onder kwaliteit verstaan

 

Onze leveringsvoorwaarden

 

Op alle aanbiedingen tot en overeenkomsten inzake door ons te verrichten leveringen en/of diensten zijn van toepassing de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van de FEDA zoals op 6 december 2011 gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage, nummer 90/2011. Een exemplaar wordt op verzoek toegezonden en is opvraagbaar via de links aan de rechterzijde. Uitdrukkelijk worden andersluidende voorwaarden afgewezen. 

 

 

Bekijk onze algemene leveringsvoorwaarden

 

Algemene leveringsvoorwaarden 2011

Aanvullende algemene voorwaarden 2011

Hulp bij het uitvinden van slimme
oplossingen voor uw machine of proces

 

We begrijpen de uitdagingen van de Original Equipment Manufacturer. Onze organisatie is ingericht om juist u te helpen. Wilt u spreken met een van onze specialisten?  Vul onderstaand formulier in of bel ons via 023 569 90 90. U kunt ook een e-mail met uw vragen sturen naar verkoop@pneutec.nl

 


© 2015 - , Pneutec.