Weforma - beheerst de bewegingen

 

Opgericht in 1980 is deze Duitse onderneming in de laatste decennia uitgegroeid tot een topspeler op het gebied van dempingstechniek. Dankzij het high-tech machinepark, de uitgebreide kwaliteitsafdeling en de grote engineeringskracht zijn zij voor de grote Duitse machinebouwers een waardevolle partner geworden. 

 

Tot hun klantenkring mogen zij daarom onder andere klanten uit de automotive rekenen zoals Audi, BMW, Daimler, Ford en Volkswagen. Maar ook merken als ThyssenKrupp en Siemens werken graag met Weforma. Reden genoeg voor Pneutec om zich voor de Nederlandse markt bij dit rijtje aan te sluiten. 


 

Een grote diversiteit aan dempers 

 

De producten van Weforma bestaan uit miniatuurdempers die variëren van het formaat van een euromunt tot klantspecifieke dempers met lengtes van 3 meter en langer. Hierdoor wordt de variëteit aan toepassingen erg groot. Zo hebben wij klanten die pakketsorteermachines produceren of beveiligingssystemen maken.

 

Andere toepassingen zijn branddeuren, afvalsorteersystemen en productielijnen.  

 

De hoge kwaliteit van de producten, de ontwikkelcapaciteit van nieuwe toepassingen en de ISO 9001 certificatie zijn voor Pneutec redenen om met Weforma samen te werken.

Product Specialisten

 

Onze Product Specialisten hebben kennis en jarenlange ervaring in het omzetten van technologische mogelijkheden in concrete toepassingen.
 

We zijn gespecialiseerd om u snel te helpen met uw complexe vraagstukken. Dit voor een breed scala aan applicatiegebieden als: PneumatiekVacuümtechniekFlow control, en Dempingstechniek.
 

Als kennisbaak binnen de supply chain zijn wij de specialisten die niet alleen kennis hebben van een product, maar altijd graag verder denken naar een oplossing. Hierbij gaan we verder dan de standaard informatie die in de productspecificaties staat.

 

Bekijk alle Product Specialisten

 

 

 

 

 

 

Mark Dijkstra

Product Specialist

  • Dempingtechniek
  • Slangen en Koppelingen

Meer weten over dempingstechniek? 

 

Vul het contactformulier in! U kunt ook onze Product Specialisten bereiken op 023 569 90 90 of via verkoop@pneutec.nl 


© 2015 - , Pneutec.