Koganei: vooruitstrevende pneumatische oplossingen van wereldklasse

 

Het ontwikkelen van slimme oplossingen voor high-tech applicaties waarbij kwaliteit en bedrijfszekerheid voorop staan. Dit is hoe de core business van deze Japanse pionier op het gebied van slimme pneumatische en elektrische componenten voor de industriële automatisering het beste omschreven kan worden. Als innovatieve reus lopen ze voorop in de markt en ontwikkelen ze in hoog tempo nieuwe producten.


Continu in beweging

 

Koganei Corporation houdt zich continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten binnen specifieke markten. Hierbij staan de wensen en behoeften van de original equipment manufacturers (OEM) voorop. De signalen die Koganei van haar klanten opvangt en de uitdagingen waar bepaalde nichemarkten mee worstelen, gebruikt de research & development afdeling van Koganei als input voor de ontwikkeling van nieuwe componenten. Het motto van Koganei is dan ook: “Always think and change for the best method”.

Doe uw voordeel met de samenwerking tussen Pneutec en Koganei. Aan het einde kunt u via het contactformulier vragen naar de oplossingen van deze leveranciers van speciale componenten.

De basis voor de samenwerking is de drang naar innovatie

 

Sinds de oprichting van Koganei Corporation, is de onderneming continu in beweging. Koganei is in 1951 ontstaan uit het bedrijf Yamamoto & Co. In die tijd hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met de fabricage van precisie gereedschappen en bewerkingsmachines. Op het gebied van hightech componenten voor specifieke toepassingen heeft Koganei zich in de loop der tijd sterk geprofileerd ten opzichte van andere pneumatiek suppliers. Koganei is zich gaan focussen op de precisie pneumatiek voor met name hightech toepassingen, zoals de semi-conductor industrie. Dit is de basis voor de samenwerking met Pneutec.

 

Momenteel bestaat de Koganei Group uit een groot aantal dochterondernemingen. Het huidige productportfolio van Koganei bestaat uit een breed scala aan specifieke producten voor diverse nichemarkten. 

 

 

Het betreft onder andere de volgende componenten:

 

  • Cilinders 
  • Ventielen 
  • Handling apparatuur waaronder grijpers 
  • Luchtverzorging, zoals ionizers 
  • Cleanroomtechniek 
  • Electric actuators, waaronder draaicilinders en cilinders 

Samenwerking gebaseerd op de liefde

voor high tech technologie

 

Quality, cost, delivery and environment, oftewel QCDE, zijn termen die verweven zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering van Koganei. Het resultaat van deze bedrijfsvoering is het ontwerp en de productie van high-tech componenten die voldoen aan de technische en economische eisen die in de specifieke markten gelden.

De continue zorg voor kwaliteit en het constant blijven vernieuwen van de technologieën, sluit naadloos aan bij de missie en visie van Pneutec. Dankzij de samenwerking kunt u als OEM’er profiteren van de nieuwste technologieën voor uw applicatie, waardoor u een voorsprong heeft op uw concurrenten binnen uw specifieke branche. Kortom, Pneutec en Koganei: een uitstekende combinatie voor de ontwikkeling van hightech applicaties!

Product Specialisten

 

Onze Product Specialisten hebben kennis en jarenlange ervaring in het omzetten van technologische mogelijkheden in concrete toepassingen.
 

We zijn gespecialiseerd om u snel te helpen met uw complexe vraagstukken. Dit voor een breed scala aan applicatiegebieden als: PneumatiekVacuümtechniekFlow control, en Dempingstechniek.
 

Als kennisbaak binnen de supply chain zijn wij de specialisten die niet alleen kennis hebben van een product, maar altijd graag verder denken naar een oplossing. Hierbij gaan we verder dan de standaard informatie die in de productspecificaties staat.

 

Bekijk alle Product Specialisten

 

 

 

 

 

 

 

Niels Davids

Product Specialist

  • Pneumatiek
  • Fluid Control

Wilt u meer weten over de nieuwste

innovaties van Koganei? 

 

Heeft u hulp nodig bij de selectie van de juiste componenten voor uw applicatie? Laat het ons weten.  Dit kan door het formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met één van onze product specialisten via 023 569 90 90. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.


© 2015 - , Pneutec.