Crouzet: een logische keuze

 

Met meer dan 40 jaar ervaring binnen de industriële automatisering, ontwikkelt Crouzet Control een brede range aan pneumatische componenten die toegepast kunnen worden binnen diverse automatiseringssystemen. Deze modulair opgebouwde componenten worden grotendeels aangestuurd op perslucht zonder een elektriciteitsbron. De schakeldruk die bij deze componenten wordt gebruikt ligt in de range van 1 millibar tot 2 bar. Ze kunnen worden toegepast bij een werkdruk van 0 tot 8 bar. Het pneumatische productportfolio van Crouzet bestaat onder andere uit:

 

  • Drukschakelaars
  • Amplifiers
  • Logische pneumatische elementen
  • Naderingsschakelaars
  • Electro-pneumatische ventielen


 

De klant staat voorop

 

Crouzet is continu bezig met het monitoren van de wensen en behoeften vanuit de diverse marktsegmenten waarin zij actief zijn. Klanttevredenheid staat bij Crouzet Control altijd bovenaan. De engineers en ontwerpers van Crouzet combineren voortdurend al hun vaardigheden om de producten aan de geldende eisen vanuit de markt aan te passen. Dit gebeurt zowel op technisch als economisch vlak.

De pneumatische componenten zijn terug te vinden in diverse uiteenlopende marktsegmenten, zoals de verpakkingsindustrie, de textielindustrie, de medische sector en binnen industrieën waar men te maken heeft met explosiegevaarlijke omgevingen.
Tot slot staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Crouzet. Er wordt voor gezorgd dat alle producten die door Crouzet worden vervaardigd in overeenstemming zijn met de geldende kwaliteits- en milieueisen.

Samenwerking tussen Crouzet en Pneutec

 

 

Het productportfolio van Crouzet Control is een perfecte uitbreiding op het pneumatische productprogramma van Pneutec. Het productprogramma van de meeste leveranciers van pneumatische componenten loopt over het algemeen van 2,5 tot 10 bar. De schakeldruk van de componenten van Crouzet ligt in de range van 1 millibar tot 2 bar.

Deze eigenschappen maken deze producten uitermate geschikt voor meet- en regeltechniek toepassingen. Daarnaast zijn de componenten zeer geschikt om te worden toegepast in een explosiegevaarlijke omgeving (ATEX), aangezien er wordt gewerkt met pneumatische stuursignalen in plaats van elektrische signalen.

Product Specialisten

 

Onze Product Specialisten hebben kennis en jarenlange ervaring in het omzetten van technologische mogelijkheden in concrete toepassingen.
 

We zijn gespecialiseerd om u snel te helpen met uw complexe vraagstukken. Dit voor een breed scala aan applicatiegebieden als: PneumatiekVacuümtechniekFlow control, en Dempingstechniek.
 

Als kennisbaak binnen de supply chain zijn wij de specialisten die niet alleen kennis hebben van een product, maar altijd graag verder denken naar een oplossing. Hierbij gaan we verder dan de standaard informatie die in de productspecificaties staat.

 

Bekijk alle Product Specialisten

 

 

 

 

 

 

Niels Davids

Product Specialist

  • Pneumatiek
  • Fluid Control

Bent u geïnteresseerd in de producten van Crouzet?


Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen. U kunt ook bellen naar 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl. Onze Product Specialisten helpen u graag! 


© 2015 - , Pneutec.