CEME: langdurige samenwerking in grote projecten 

 

CEME. S.p.A is begonnen als een kleine Italiaanse onderneming die zich vooral richtte op de productie van degelijke en eenvoudige ventielen voor een specifieke markt. Door de jaren heen heeft dit specifieke vakmanschap zich continu doorontwikkeld en zijn de toepassingen steeds verder uitgebouwd. De productlijn van CEME is in de loop der tijd uitgebreid met een breed scala aan componenten voor toepassingen binnen de flow control: vloeistoffen, gassen en lucht.

 


 

Productgroepen CEME

 

De breedte van het pakket aan producten was voor Pneutec aantrekkelijk voor de Nederlandse markt. De samenwerking is inmiddels lang en vertrouwd.

 

De producten van deze marktleider zijn in de afgelopen decennia in vele honderden apparaten en applicaties toegepast, zoals in lasmachines, koelmachines en in zeer veel stoom en water applicaties.

 

 

Momenteel is CEME marktleider op het gebied van:

 

 

Meer dan alleen een

standaardoplossing in gas control

 

CEME flow control profileert zich als de voortrekker in de ontwikkeling van magneetventielen en magneetpompen. De missie van deze flow control leverancier is het leveren van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten, waarmee afnemers hun voordeel kunnen doen. 

 

Dit uit zich niet alleen in het ontwikkelen van standaard producten, maar vooral in de ontwikkeling van specifieke producten die geproduceerd worden op basis van de specifieke wensen van de klant.

De kwaliteit staat hoog

in het vaandel

 

CEME heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De onderneming heeft in de loop der jaren verschillende internationale kwaliteitscertificaten behaald, zoals ISO 9001. Deze certificeringen en kwalificaties waren geen doel op zich voor CEME, maar zijn een resultaat van de kwaliteitsfilosofie waar CEME al jaren mee werkt en is in het DNA van de onderneming verweven. 

Deze kwaliteitsfocus heeft door de jaren heen bijgedragen aan de selectie van hoogwaardige corrosiebestendige materialen, zeer betrouwbare elastomeren en hoogwaardig koperdraad voor de productie van hoogwaardige fluid control en gas control componenten.

Product Specialisten

 

Onze Product Specialisten hebben kennis en jarenlange ervaring in het omzetten van technologische mogelijkheden in concrete toepassingen.
 

We zijn gespecialiseerd om u snel te helpen met uw complexe vraagstukken. Dit voor een breed scala aan applicatiegebieden als: PneumatiekVacuümtechniekFlow control, en Dempingstechniek.
 

Als kennisbaak binnen de supply chain zijn wij de specialisten die niet alleen kennis hebben van een product, maar altijd graag verder denken naar een oplossing. Hierbij gaan we verder dan de standaard informatie die in de productspecificaties staat.

 

Bekijk alle Product Specialisten

 

 

 

 

 

 

Niels Davids

Product Specialist

  • Pneumatiek
  • Fluid Control

Hulp nodig bij het ontwikkelen van

uw specifieke flow toepassing?


Vul dan het formulier in. Onze Product Specialisten helpen u graag verder bij de selectie van de juiste artikelen voor uw applicatie. U kunt ons bereiken via 023 569 90 90 of door een e-mail te sturen naar verkoop@pneutec.nl 


© 2015 - , Pneutec.