Aan het woord Rogier Oosterveer

Kun je ons iets vertellen over de groei van Pneutec en jouw persoonlijke ontwikkeling sinds je hier 23 jaar geleden begon? In al die jaren hebben we bij Pneutec van alles meegemaakt. Groei, een aantal recessies en in 2017 zijn we overgenomen door Aalberts N.V.. Toen zijn we in 1,5 jaar tijd van ca. 30 naar ca. 100 collega’s gegroeid, nu zitten we zelfs op 135. Mijn persoonlijke ontwikkeling binnen Pneutec heeft me veel geleerd, vooral als ‘Pneutec-gek’ deel ik mijn enthousiasme graag op een positieve manier met anderen. En ja, als je ergens al zolang werkt dan zijn de nodige functies voorbij gekomen. Zo heb ik voor sales gewerkt, marketing, heb ik een stuk product specialisme voor mijn rekening genomen en een aantal pneumatiek studies gevolgd. Dus al met al veel geleerd.

Wat heeft je geïnspireerd om naast je huidige functie ook de rol van voorzitter van de OR op je te nemen? Ik ben een bruggenbouwer en wil mijn enthousiasme voor Pneutec graag delen. Als voorzitter van de OR zie ik het belang van goed geregelde zaken en communicatie, vooral nu we zijn gegroeid naar ruim 135 medewerkers.

Hoe ervaar jij het ‘Pneutec-hart’ binnen het bedrijf? Pneutec is een bedrijf met een ziel, zeker de oudgedienden kunnen daarover meepraten. We maken prachtige producten op mondiaal niveau. We streven naar een werkomgeving waar je je gewaardeerd voelt en waar je met trots en plezier voor werkt. Daar doe ik het voor.

 

Hoe kijk jij naar de toekomst van Pneutec? The sky is the limit! Met onze duidelijke visie kunnen we op een winning team bouwen. Als je werkt voor een bedrijf waar je trots bent op je product en je energie krijgt van wat je maakt, dan heb je alleen maar te maken met een winning team. En als wij ervoor zorgen dat de kaders goed zijn en je als medewerker de beloning krijg die je verdient, dan ben je onverslaanbaar! Zoal ik al zei: The Sky is the limit!

Meer informatie? 

Bekijk de inspirerende  verhalen van: 

Word jij onze nieuwe collega? 

Scroll naar boven