Aan het woord Lionel Winston

Sinds 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als assemblage medewerker in de cleanroom. Maar mijn avontuur hier gaat verder dan dat; ik heb in de cleanroom al verschillende verantwoordelijkheden gehad. In het begin assembleerde ik losse slangen aan elkaar, knipte ik vanaf de mat en sloot ik koppelingen aan… en van daaruit ging ik steeds meer slangen aan elkaar bundelen. Wat eerst een verzameling losse slangen was, veranderde geleidelijk in een geordende bundel. Maar inmiddels werk ik al een tijdje bij de fijnmechatronica afdeling, waar de complexiteit van het werk een nieuwe dimensie toevoegt.

Wat maakt jouw werk zo leuk en uitdagend? Bij Pneutec komen er voortdurend nieuwe producten bij, en ik houd wel van een uitdaging. Onlangs heb ik bijvoorbeeld gewerkt aan een pneumatic box, een aluminium kist met specifieke componenten, die na een grondige test direct naar de klant gaat. Ik kan je vertellen dat dit echt interessante producten zijn. Het mooie van mijn werkgever is dat ze mijn potentie zien en proactief zijn in het bieden van kansen om door te groeien. Hier heb ik al prachtige stappen kunnen maken.

Daarnaast ben ik omringd door geweldige collega’s. We zijn niet alleen professioneel, maar ook sociaal en houden van een gezonde dosis humor. Ik zeg altijd: “Als je met collega’s werkt, moet je goed met elkaar door één deur gaan.”

Wanneer is jouw dag geslaagd? Dat is wanneer ik mijn taken voor die dag heb volbracht. Natuurlijk lukt dat niet altijd, maar zelfs als ik niet alles heb kunnen afmaken wat ik wilde, ga ik tevreden de deur uit. Het gevoel dat ik bijdraag aan waardevolle projecten is al een beloning op zich.

Nu zijn jullie regelmatig op zoek naar cleanroom medewerkers, wat zou jij tegen geïnteresseerden willen zeggen? Kom hier werken! De sfeer is geweldig en er ligt heel veel werk en uitdaging op je te wachten. Ik sta klaar om je wegwijs te maken in deze boeiende wereld. Ik ben het type persoon dat graag anderen mensen nieuwe dingen uitlegt, ik zie mijzelf als een soort mentor. Ik help je graag rustig te landen in deze organisatie en met de werkzaamheden. 

Werken voor Pneutec betekent heel veel voor mij. Ik verdien er niet alleen mijn brood mee, maar ik heb hier een eerlijke kans gekregen om mijzelf te bewijzen én een vast contract gekregen. Vanaf het eerste moment voelde ik me hier thuis. De werkwijze en de uitdagende techniek spreken mij enorm aan. En het feit dat Pneutec een bedrijf is met enorme groeimogelijkheden maakt het plaatje compleet.

Als je op zoek bent naar een werkgever waar je jezelf kunt ontwikkelen, geweldige collega’s hebt en betrokken bent bij boeiende projecten, dan ben je bij Pneutec aan het juiste adres. 

Meer informatie? 

Bekijk de inspirerende  verhalen van: 

Word jij onze nieuwe collega? 

Scroll naar boven