Aan het woord Hani Akkash

Lees het inspirerende verhaal van Hani Akkash, die sinds maart 2022 bij Pneutec werkt en onlangs is gepromoveerd tot product group leader. Hani heeft in korte tijd veel geleerd en een persoonlijke groei doorgemaakt. Hier is Hani’s verhaal:

In 2019 kwam ik als vluchteling naar Nederland. Ik heb toen ca. twee jaar in een AZC in Den Helder gewoond. Alles was nieuw voor mij, van het zoeken naar een huis voor mijn familie tot het vinden van werk. Het was een uitdagende tijd waarin ik Nederlands moest leren en meer over de Nederlandse cultuur moest begrijpen.

Toen ik eindelijk de stap zette om bij Pneutec te solliciteren, wat op zichzelf al een uitdaging was, voelde ik meteen een positieve sfeer tijdens het eerste gesprek. Ik werd geweldig geholpen door mijn collega’s en teamleider toen ik de kans kreeg om hier te werken. Ik heb de functie snel onder de knie gekregen en ik heb in korte tijd veel geleerd. Ach ik houd wel van een uitdaging.

Mijn huidige functie hier in Nederland is nieuw voor mij, hoewel ik in andere landen, waaronder Oman, diverse managementfuncties heb gehad. Maar deze waren voornamelijk in de detailhandel, niet in een hightech omgeving zoals hier.

Onlangs ben ik gepromoveerd tot groepsleider, en ik moet zeggen dat ik die uitdaging nodig heb om gemotiveerd te blijven. Ik heb een sterke drive om mezelf verder te ontwikkelen, en hier krijg ik volop kansen die ik met beide handen aanpak.

Op dit moment leid ik een team van 8 personen. Mijn belangrijkste taak is om alles te organiseren, zodat mijn team weet welke producten ze als eerste moeten oppakken. Als ze problemen ervaren, probeer ik die op te lossen. Daarnaast wil ik hen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling als ze dat willen.

Mijn grootste uitdaging in de komende periode is het verbeteren van mijn Nederlands. Ik wil het echt goed leren spreken, en ik doe elke dag opnieuw mijn uiterste best om dat te bereiken. Ook wil ik me verder ontwikkelen in mijn huidige rol, er echt in uitblinken en uiteindelijk doorgroeien naar een andere positie, bij voorkeur binnen Pneutec. Ik voel me hier namelijk erg op mijn plek!

Meer informatie? 

Bekijk de inspirerende  verhalen van: 

Word jij onze nieuwe collega? 

Scroll naar boven