pneumatische componenten - automotive industrie

Krachtig pneumatische componenten specifiek voor de automotive industie

Als het gaat om pneumatiek en automatiseringsoplossingen, zijn er maar weinig namen die zo veel weerklank vinden als Pneumax. Met een jarenlange reputatie voor het leveren van eersteklas producten in verschillende industrieën, heeft het bedrijf een belangrijke rol gespeeld in de automobielsector.

Pneumax in de auto-industrie

Omdat de auto-industrie steeds meer geautomatiseerde, efficiënte en nauwkeurige productieprocessen nastreeft, is de vraag naar betrouwbare pneumatische oplossingen explosief gestegen. Pneumax, dat streeft naar uitmuntendheid, is de uitdaging aangegaan en heeft een reeks producten geleverd die zijn afgestemd op de unieke behoeften van de productie en het onderhoud in de auto-industrie.

Andere categorieën

Pneumatische ventielen - ventieleilanden -

ventielen

De kracht van lucht in beweging: ontdek de dynamiek van innovatieve, hoge kwaliteit pneumatische cilinders!
Lees verder!

Luchtverzorging unit - pneumatiek - leucht

luchtverzorging units

Zuiverheid en kracht in één: ontdek de ultieme pneumatische luchtverzorging oplossingen.
Lees verder!

Pneumatische cilinders - Lucht cilinders

pneumatische cilinders

Zet luchtdruk om in pure kracht met onze toonaangevende pneumatische cilinder!
Lees verder!

Enkele belangrijke pneumatische componenten in de automotive industrie

Pneumatische klemmen

De kern van pneumatisch klemmen is het gebruik van perslucht om kracht en beweging te leveren. In tegenstelling tot handmatige of hydraulische klemmen bieden pneumatische klemmen een snelle bediening en een consistente klemkracht, waardoor ze ideaal zijn voor snelle productieomgevingen waar precisie van het grootste belang is.

Pneumatic gripper/ pneumatische grijpers  

De pneumatische grijpers van Pneumax is een naadloze samensmelting van precisie, duurzaamheid en efficiëntie. Deze grijper is ontworpen voor veelzijdige toepassingen en maakt gebruik van de kracht van perslucht om objecten te grijpen, vast te houden en los te laten, waardoor hij een integraal onderdeel vormt van taken zoals pick-and-place-operaties in geautomatiseerde productielijnen. De grijper is gebouwd met hoogwaardige materialen en biedt betrouwbaarheid en een lange levensduur, zelfs in veeleisende industriële omgevingen. De bekken van de grijper zijn ontworpen met het oog op precisie en kunnen verschillende objectgroottes en -vormen aan, waardoor een stevige maar veilige grip gegarandeerd wordt. Dit voorkomt schade aan producten en garandeert een veilige handling.

 

Pivoting units

Pneumatische pivoting units zijn integrale componenten op het gebied van automatisering en robotica, die gecontroleerde hoekige bewegingen maken met behulp van perslucht. Deze units zijn voornamelijk ontworpen om rotatiebewegingen te vergemakkelijken en zetten lineaire pneumatische bewegingen om in precieze, vooraf gedefinieerde hoekverplaatsingen, wat vaak voorkomt in toepassingen die zwenk- of draaibewegingen vereisen.

Pneumatische locating pin

De pneumatische locating pin is een essentieel hulpmiddel in de automatiserings- en assemblage-industrie voor het nauwkeurig uitlijnen van componenten in productieomgevingen met hoge snelheid. Dit positioneerapparaat wordt aangedreven door perslucht en schuift snel uit of in om werkstukken nauwkeurig te positioneren of vast te houden, waardoor een consistente en nauwkeurige assemblage wordt gegarandeerd

voordelen

Maatwerk: Pneutec beseft dat niet alle behoeften in de auto-industrie hetzelfde zijn en biedt daarom oplossingen op maat om aan specifieke eisen te voldoen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat er ongeacht de productie-uitdaging een Pneutec-product klaarstaat om de uitdaging aan te gaan.

Betrouwbaarheid: In een industrie waar stilstand kan leiden tot aanzienlijke financiële verliezen, zorgt de betrouwbaarheid van Pneumax-producten voor een soepele werking en kortere onderhoudsintervallen.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op

Niels Davids portretfoto
Glazen platen oppakken? Hieronder wordt toegelicht hoe met vacuüm technologie glazen platen veilig en moeiteloos opgepakt kunnen worden en wat de voordelen zijn....
De producten van AVAC zijn een perfecte aanvulling op de activiteiten van Piab op het gebied van vacuümtechniek voor verschillende specifieke niche markten....
De swingcilinder in de markt ook bekend als zwenkcilinder, draaiklem cilinder of zwenkklem is ontwikkeld om ruwe materialen of halffabricaten vast te klemmen tijdens bijvoorbeeld...
Geen berichten meer om te tonen.
Scroll naar boven