Weforma - beheerst de bewegingen

Opgericht in 1980 is deze Duitse onderneming in de laatste decennia uitgegroeid tot een topspeler op het gebied van dempingstechniek. Dankzij het high-tech machinepark, de uitgebreide kwaliteitsafdeling en de grote engineeringskracht zijn zij voor de grote Duitse machinebouwers een waardevolle partner geworden.

Tot hun klantenkring mogen zij daarom onder andere klanten uit de automotive rekenen zoals Audi, BMW, Daimler, Ford en Volkswagen. Maar ook merken als ThyssenKrupp en Siemens werken graag met Weforma. Reden genoeg voor Pneutec om zich voor de Nederlandse markt bij dit rijtje aan te sluiten.

9 weforma

Een grote diversiteit

Aan dempers

De producten van Weforma bestaan uit miniatuurdempers die variëren van het formaat van een euromunt tot klantspecifieke dempers met lengtes van 3 meter en langer. Hierdoor wordt de variëteit aan toepassingen erg groot. Zo hebben we klanten die zorghulpmiddelen produceren, projecten in de agriculture en oplossingen in het openbaarvervoer.

Andere toepassingen zijn branddeuren, afvalsorteersystemen en productielijnen. De hoge kwaliteit van de producten, de ontwikkelcapaciteit van nieuwe toepassingen en de ISO 9001 certificatie zijn voor Pneutec redenen om met Weforma samen te werken.

Onze applicatiespecialisten

Niels Davids

Niels Davids

applicatiespecialist:

Pneumatiek

Fluid control

Edwin van den Nieuwendijk

Edwin van den Nieuwendijk

Applicatiespecialist:

PNeumatiek
Dempingtechniek
Fluid control

Mihaela Craita

Mihaela Craita

Applicatiespecialist:

Vacuümtechniek

Scroll naar boven