Humphrey products: innovatieve pneumatische oplossingen

Humprey pneumatics foto

Al meer dan 100 jaar staat Humphrey bekend om zijn baanbrekende innovaties. Vandaag de dag is Humphrey uitgegroeid tot een wereldwijd erkende producent van pneumatische producten met een bijzondere focus op medische applicaties en life science toepassingen. Die expertise strekt zich uit over verschillende industrieën en is gebaseerd op bewezen technologieën. Hierdoor is Humphrey in staat unieke oplossingen te ontwikkelen voor medische, analytische en industriële toepassingen.

Humphrey pneumatics logo

Niche producten

voor superieure prestaties

Humphrey is een toonaangevende producent van pneumatische producten, waaronder elektrisch bediende ventielen (zowel direct als indirect), mechanische ventielen, snelontluchters en druk reduceerders. Zo staan hun ‘ProControl’ proportionele ventielen bekend om hun prestaties en veelzijdigheid. Daarnaast hebben ze direct werkende ventielen (serie 310 en 410) die een zeer snelle schakelsnelheid hebben. 

 

De verdere productportfolio bestaat onder andere uit de volgende producten:

 

  • Cartridge ventielen
  • Latching solenoid valves
  • Proportioneel ventielen
  • Logische ventielen
  • Ventielen voor agressieve vloeistoffen en gassen
  • Terugslagkleppen

Innovatie en samenwerking

De succesvolle samenwerking tussen Humphrey en Pneutec biedt klanten aanzienlijke voordelen. De synergie tussen beide partners resulteert in een breed scala aan hoogwaardige oplossingen. Door de gecombineerde expertise van Humphrey en Pneutec worden klantspecifieke behoeften aangepakt en op maat gemaakte applicaties ontwikkeld. De nauwe samenwerking stelt beide bedrijven in staat om diepgaand inzicht te krijgen in de uitdagingen van klanten in verschillende sectoren.

Betrouwbaarheid en innovatie in de medische wereld
Humphrey kan in samenwerking met Pneutec ook klantspecifieke oplossingen engineeren. Ze hebben meer dan 40 jaar toegewijd aan de productie van medische ventielen voor verschillende medische applicaties. Honderden organisaties vertrouwen op de expertise en kwaliteit van hun componenten. Een aantal voorbeelden van applicaties waar hun producten in toegepast worden, zijn: dialyse apparaten, beademingsapparatuur, bloedgasanalyzers en chirurgische instrumenten.

Onze applicatiespecialisten

Niels Davids

Niels Davids

applicatiespecialist:

Pneumatiek

Fluid control

Edwin van den Nieuwendijk

Edwin van den Nieuwendijk

Applicatiespecialist:

PNeumatiek
Dempingtechniek
Fluid control

Mihaela Craita

Mihaela Craita

Applicatiespecialist:

Vacuümtechniek

Scroll naar boven