CEME: langdurige samenwerking in grote projecten

CEME. S.p.A is begonnen als een kleine Italiaanse onderneming die zich vooral richtte op de productie van degelijke en eenvoudige ventielen voor een specifieke markt. Door de jaren heen heeft dit specifieke vakmanschap zich continu doorontwikkeld en zijn de toepassingen steeds verder uitgebouwd. De productlijn van CEME is in de loop der tijd uitgebreid met een breed scala aan componenten voor toepassingen binnen de flow control: vloeistoffen, gassen en lucht.
1 Ceme

Productgroepen CEME

De breedte van het pakket aan producten was voor Pneutec aantrekkelijk voor de Nederlandse markt. De samenwerking is inmiddels lang en vertrouwd.

De producten van deze marktleider zijn in de afgelopen decennia in vele honderden apparaten en applicaties toegepast, zoals in lasmachines, koelmachines en in zeer veel stoom en water applicaties.

Momenteel is CEME marktleider op het gebied van:

  • Magneetventielen
  • Drukschakelaars
  • Magneetpompen
  • Koffiemachines 
  • Sanitaire oplossingen

Meer dan alleen een...

standaardoplossing in gas control

CEME flow control profileert zich als de voortrekker in de ontwikkeling van magneetventielen en magneetpompen. De missie van deze flow control leverancier is het leveren van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten,

waarmee afnemers hun voordeel kunnen doen. Dit uit zich niet alleen in het ontwikkelen van standaard producten, maar vooral in de ontwikkeling van specifieke producten die geproduceerd worden op basis van de specifieke wensen van de klant.

De kwaliteit

staat hoog in het vaandel

CEME heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De onderneming heeft in de loop der jaren verschillende internationale kwaliteitscertificaten behaald, zoals ISO 9001. Deze certificeringen en kwalificaties waren geen doel op zich voor CEME, maar zijn een resultaat van de kwaliteitsfilosofie waar CEME al jaren mee werkt en

is in het DNA van de onderneming verweven. Deze kwaliteitsfocus heeft door de jaren heen bijgedragen aan de selectie van hoogwaardige corrosiebestendige materialen, zeer betrouwbare elastomeren en hoogwaardig koperdraad voor de productie van hoogwaardige fluid control en gas control componenten.

Onze applicatiespecialisten

Niels Davids

Niels Davids

applicatiespecialist:

Pneumatiek

Fluid control

Edwin van den Nieuwendijk

Edwin van den Nieuwendijk

Applicatiespecialist:

PNeumatiek
Dempingtechniek
Fluid control

Mihaela Craita

Mihaela Craita

Applicatiespecialist:

Vacuümtechniek

Scroll naar boven