AVS Römer: betrouwbare partner met een rijke historie

Met een rijke historie die teruggaat tot de jaren 70, heeft AVS Römer een solide reputatie opgebouwd als expert in pneumatische componenten. Hun expertise en jarenlange ervaring stellen hen in staat om op maat gemaakte oplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren, waaronder ventielen, fittingen en sensor technologie. Als partner kunnen wij vertrouwen op hun uitgebreide kennis en innovatieve benadering, wat resulteert in optimale oplossingen voor onze klanten.

Krachtige samenwerking
voor uitmuntende oplossingen

Bij Pneutec begrijpen we de complexiteit en unieke eisen in de uiteenlopende markten. Samen met AVS Römer bieden wij op maat gemaakte pneumatische oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van elke sector. Of het nu gaat om de veeleisende voedingsmiddelenindustrie, de strikte regelgeving in de life science-sector of de geavanceerde eisen van de industriële automatisering, wij hebben de expertise en het productassortiment om aan deze uitdagingen te voldoen.

Koppelingen voor elke toepassing

Of het nu gaat om perslucht- of vloeistoftoepassingen, de push-on en push-in koppelingen van AVS Römer zijn voor beiden geschikt. Met een overvloed aan combinatiemogelijkheden tussen koppelingen en slangen kunnen ze worden toegepast met diverse media, variërend van vloeistoffen en gassen tot zelfs agressieve stoffen. Bij AVS Römer gaat men verder dan alleen het leveren van componenten. De functionele producten zijn speciaal ontworpen om een betrouwbaar en efficiënt systeem te garanderen. Het productportfolio van AVS Römer bestaat onder andere uit de volgende koppelingen en componenten:

  • Push-in koppelingen
  • RVS316 koppelingen
  • Functie koppelingen
  • Smoorventielen
  • Applicatie specifieke koppelingen
  • Direct en indirect werkende magneetventielen

Ontdek de kracht van onze samenwerking voor uw projecten

Bent u op zoek naar pneumatische oplossingen van topkwaliteit? Pneutec en AVS Römer staan klaar om u te ondersteunen. Samen bieden wij een breed scala aan hoogwaardige producten en maatwerkoplossingen die uw projecten naar een hoger niveau tillen. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze samenwerking uw pneumatische systemen kan optimaliseren en uw succes kan vergroten.

Onze applicatiespecialisten

Niels Davids

Niels Davids

applicatiespecialist:

Pneumatiek

Fluid control

Edwin van den Nieuwendijk

Edwin van den Nieuwendijk

Applicatiespecialist:

PNeumatiek
Dempingtechniek
Fluid control

Mihaela Craita

Mihaela Craita

Applicatiespecialist:

Vacuümtechniek

Scroll naar boven