Veilig en efficiënt eieren oppakken met de Piab ECX36 zuignap

In de eierenindustrie is het veilig oppakken en verplaatsen van eieren essentieel om te voorkomen dat ze vallen. Dit heeft tot nu toe de snelheid van geautomatiseerde processen beperkt. Maar met de nieuwe stabiele ei zuignap ECX36 van Piab kunt u uw proces versnellen en tegelijkertijd energie besparen.

Verminder risico op beschadiging en realiseer energiebesparing

De ECX36 ei zuignap van Piab heeft een stabiel ontwerp en een zogenaamde ‘meertraps-activering’, waardoor eenvoudige controle over het loslaten van het product mogelijk is. Hierdoor wordt het risico op beschadiging van eieren tijdens het proces aanzienlijk verminderd, waardoor snelle toepassingen in de handling van eieren mogelijk worden.

Dankzij de lage vacuümvereisten wordt energie bespaard, wat steeds belangrijker is om de kosten te verlagen en milieuvriendelijke productie te waarborgen. Door het stevige maar toch zachte en veilige grijpproces kan het aantal gebarsten eieren tijdens het hanteren worden geminimaliseerd. Dit vermindert de noodzaak van reiniging en daarmee stilstand van de machine.

Mocht reiniging van de ei zuignap toch nodig zijn, dan kan dit eenvoudig ter plaatse worden gedaan. Bovendien is de ECX36 bestand tegen reinigingsmiddelen en ultrasone reiniging op lange termijn, en voldoet deze aan de regelgeving FDA 21 CFR 177.2600, EU 1935/2004 en EU 2023/2006.

Belangrijkste voordelen van de ECX36 zuignap voor klanten:

  • Maakt snelle toepassingen mogelijk dankzij stabiel ontwerp met meertraps-activering.
  • Zorgt voor energie-efficiënte processen doordat slechts een lage vacuümvereiste nodig is.
  • Eenvoudige reiniging ter plaatse in combinatie met langdurige bestendigheid tegen reinigingsmiddelen en ultrasone reiniging.

Met de revolutionaire ECX36 ei zuignap van Piab wordt het hanteren en oppakken van eieren naar een hoger niveau getild. Verhoog uw efficiëntie, verlaag uw kosten en verminder het risico op beschadiging van eieren. Ontdek vandaag nog de kracht van Piab’s ECX36 en geef uw eierverwerkingsproces een boost!

Inhoud

Gerelateerde posts
Scroll naar boven