Uitbreiding van het BXP zuignappen assortiment

Al meer dan tien jaar heeft het BXP-zuignappen programma van Piab zich bewezen als onmisbaar voor het efficiënt oppakken van objecten met ongelijke of poreuze oppervlakken, zoals bijvoorbeeld karton. Dit succes is grotendeels te danken aan de buitengewone eigenschappen van de BXP-zuignappen, vervaardigd uit DURAFLEX®, een speciaal ontwikkeld materiaal dat de elasticiteit van rubber combineert met de slijtvastheid van polyurethaan. Bovendien is DURAFLEX® mark-free, wat betekent dat er geen afdruk achterblijft op de op te pakken producten.

BXP product familie zuignappen Piab.

Nieuwe diameter BXP zuignap

Om aan de steeds veranderende behoeften vanuit de markt te voldoen, is er een nieuwe zuignap variant aan de BXP-familie toegevoegd. Het gaat om een zuignap met een diameter van 45 mm. Met deze toevoeging wordt de bestaande reeks zuignappen van 10 tot 110 mm verder uitgebreid. De nieuwe maat, geïdentificeerd als BX45P of B45XP, komt met een variatie aan balgen en lippen, net als de andere zuignappen uit deze productfamilie.

Nieuwe fittingen en configuratiemogelijkheden

Naast de nieuwe 45 mm zuignap wordt er ook een reeks nieuwe fittingen toegevoegd aan het BXP-assortiment. Wat deze ontwikkeling opmerkelijk maakt, is dat het BXP-assortiment nu volledig configureerbaar is. Deze configuratiemogelijkheden stellen onze klanten in staat om een verfijnde selectie te maken die perfect is afgestemd op de unieke eisen van hun machines en procesbehoeften. Hiermee bieden we ongekende flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Eenvoudige configuratie

Ondanks deze uitbreiding behouden de bestaande zuignappen in het BXP-assortiment hun vertrouwde artikelnummers. Dit zorgt ervoor dat de zuignappen eenvoudig nabesteld kunnen worden, waardoor onze klanten gemakkelijk toegang hebben tot de specifieke producten die ze nodig hebben. Voor meer informatie neem contact op met onze applicatiespecialisten!

Inhoud

Gerelateerde posts
Scroll naar boven