Pneutec 35 jaar jubileum

Tijd voor een feest!

Pneutec vierde haar 35-jarig bestaan met een groot Family Event. Wat begon als een opstartend bedrijf in een schuur, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 150 werknemers en onderdeel van een groot Nederlands concern. Wat een ontwikkeling in 35 jaar tijd!

Pneutec is opgericht op 1 februari 1987. Het bedrijf begon als handelsorganisatie van onderdelen in pneumatische oplossingen. Al snel was het duidelijk dat de klanten van Pneutec het waardeerden als er in de engineeringsfase werd meegedacht over de beste oplossing. Onze kennis van onderdelen, pneumatiek, vacuümtechniek, Dempingstechniek en Fluid Control werd zeer gewaardeerd en graag gebruikt door onze klanten.

In de loop der tijd ging Pneutec zich bezighouden met het zoeken naar totaaloplossingen voor haar klanten. Het was een logische stap om vervolgens onderdelen te gaan samenstellen. De inrichting van een productieruimte met machines, instrumenten en een cleanroom was een feit. De toekomst lag nu open om door te groeien naar een gespecialiseerde leverancier van systemen en machines voor Original Equipment Manufacturers. Deze ontwikkeling werd gerealiseerd door engineering kwaliteiten toe te voegen en de kwaliteit van werken en processen zo hoog te maken dat de top van de industrie nu wordt bediend.

Het feest begon al bij de entree, waar twee enthousiaste Skydancers de gasten begroetten en een welkomstcomité van de Pneutec Events Commissie klaarstond. Voor de allerkleinsten was er buiten een ballenbak en een groot springkussen. De grotere kids (en volwassenen) konden hun hart ophalen aan de Formule 1 racers die in de feestelijke tent stonden. Er was zelfs een reactiespel om de energie kwijt te raken.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gebabbeld, kennisgemaakt, rondgeleid en vooral genoten. Om drie uur werd er door de managing director, Martijn, een toast uitgebracht ter ere van het 35-jarig bestaan. De leden van het organisatiecomité kregen een klein presentje. Hierna was het moment aangebroken om met zijn allen op de foto te gaan voor het gebouw. 

Iedereen heeft zichtbaar genoten, getuige de vele vrolijke gezichten en de positieve feedback die we van vele collega’s hebben ontvangen. Het was een gedenkwaardige middag en voor zover we begrepen van oudgedienden ook de eerste familiedag in de geschiedenis van Pneutec. Bedankt iedereen voor de gezelligheid en op naar het volgende jubileum!

Inhoud

Gerelateerde posts
Scroll naar boven