Vacature: Productie en materiaal Planner (32 - 40 uur p/w)

 

Pneutec is een gezonde onderneming met een groeiambitie naar het leveren van steeds meer samengestelde systemen, met toegevoegde waarde op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek, flow control en dempingstechniek. Met deze technieken ontwikkelen en bouwen we nieuwe applicaties en systemen voor onze klanten.

 

We zoeken naar nieuwe collega’s die handig zijn, mee willen bouwen en vooral mee willen denken.

 

Deze vacature is reeds vervuld.

 

Wat ga je doen? 

 

 

De planner heeft als doelstelling het zo goed mogelijk plannen van middelen, mensen en materialen voor een tijdige levering van orders. Als planner ben je de schakel tussen klant en productie. Je verwerkt klantorders naar productieopdrachten en verzorgt de materiaalplanning. 


Het bedrijf ontwikkelt zich snel waardoor een verdere structurering en optimalisering van de verschillende processen en het implementeren van verbeteringen ook tot je takenpakket behoort.


Taken zijn o.a.: 

 • Verwerken van klantorders en forecast in het ERP-systeem;
 • Simuleren en opstellen van het hoofdproductieplan, inclusief lange termijn capaciteit;
 • Toetsen van de productieadviezen en dit vertalen naar productieorders;
 • Plannen en vrijgeven repair- en productieorders en de opvolging van productievoortgang;
 • Voorkomen en/of oplossen van knelpunten in het totale productie besturingsproces;
 • (Her)Plannen op basis van herplanningsverzoeken van klanten, (herziene) leverdatum van inkoop, beschikbare capaciteit of tooling.

 

 

 

 

 

 

Wat we van jou verwachten:

 

 • Je hebt MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een relevante opleiding, cq.  aantoonbare werkervaring, met diepgaande kennis van ERP systemen voor wat betreft productie- en materiaalplanning;
 • Je beschikt over een helicopterview en uitstekende analytische vaardigheden;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek;
 • Je bent accuraat, een flexibele persoonlijkheid en communiceert gemakkelijk en goed op de verschillende organisatieniveaus;
 • Je hebt een klant- , service- en resultaatgerichte instelling;
 • Je bent stressbestendigheid en hebt beïnvloedingsvaardigheden en overtuigingskracht;
 • Je bent een kei in Excel; 
 •  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van of affiniteit met technieken als Lean manufacturing, SPC, 5S, problem solving of 8D, value stream mapping is een pré.

 

 

Hoe werken wij bij Pneutec?

 

 

De assemblage omgeving van Pneutec is een complexe omgeving met een grote mix aan producten met een grote verscheidenheid van productie aantallen en doorlooptijden. Er worden hoge kwaliteitseisen aan jouw werk gesteld en er wordt eigenaarschap verwacht. Daarbij wil Pneutec continu blijven verbeteren. Iedereen krijgt de ruimte om zijn enthousiasme, creativiteit en vakmanschap in te zetten. En er wordt geluisterd naar jouw ideeën. 

 

Naast een goede beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Pneutec je een versnelde persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk! 

Ben jij die topper? We horen graag van je!

 

Ben jij die topper die we zoeken en ga jij voor kwaliteit en resultaat? Dan zien wij graag je C.V. met motivatie per mail tegemoet. Deze kan je sturen naar: talentpool@pneutec.nl. Voor aanvullende informatie kun je mailen of telefonisch contact opnemen met Rosan Gerstmeijer, tel.: 023 – 569 90 82.
 

 

Reageer direct!

Rosan aan het woord

 

 

Prettig werken is voor mij:  dat mijn inspanningen en ideeën er toe doen,  dat ik kan groeien doordat ik gestimuleerd word om mijn talenten te gebruiken en dat ik kan werken in een professionele omgeving waarbij continue verbetering voorop staat. Dat heb ik gevonden bij Pneutec. 

 

 

 

 

Geïnteresseerd? We horen graag van je!

 

Ben je geïnteresseerd in de functie Productie en materiaal Planner ? Vul het formulier in en stuur je C.V. met motivatie mee!


Bijlage (pdf, doc, docx):
Bijlage (pdf, doc, docx):

© 2015 - , Pneutec.