Vacature: (Junior) Magazijnmedewerker M/V (32 – 40 uur p/w)

 

Wil je werken bij een ambitieus en hightech bedrijf? Pneutec is een gezonde onderneming met een groeiambitie naar het leveren van steeds meer samengestelde systemen, met toegevoegde waarde op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek, flow control en dempingstechniek. Met deze technieken ontwikkelen en bouwen we nieuwe applicaties en systemen voor onze klanten.

 

We zoeken naar nieuwe collega’s die handig zijn, mee willen bouwen en vooral mee willen denken!

 

Wil jij intern opgeleid worden tot magazijnmedewerker? 

 

 

Dan heeft Pneutec een hele mooie groeikans voor je. 
Samen met collega’s bedenk je hoe zaken nog slimmer en efficiënter aangepakt kunnen worden, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft en de klant optimaal tevreden is. Zo zijn er bijvoorbeeld 5S sessies. Daarbij ga je samen met je collega’s jullie werkwijze en werkplek continu verbeteren.

 

Als  magazijnmedewerker ben je betrokken bij het gehele logistieke proces. Natuurlijk is orderpicken een onderdeel van je takenpakket. Maar daarnaast ga je ook:

 • administratieve werkzaamheden in de computer verrichten;
 • buitenlandse zendingen voorbereiden;
 • hoogwaardige technische artikelen opbergen in een geavanceerd systeem (een Paternoster);
 • inkomende goederen uitpakken en controleren.

Door de veelzijdigheid van de werkzaamheden en het constant schakelen tussen die werkzaamheden moet je goed kunnen vooruitdenken, plannen en prioriteiten stellen. 

 

 

 

 

Wat we van jou verwachten:

 

 • Je beschikt over een LBO of MBO diploma en je hebt affiniteit met techniek;
 • Nauwkeurig en gestructureerd werken is hoe je bent, het zit in je;
 • Je bent een sociaal persoon waarmee het prettig samenwerken is;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring, in een magazijn;
 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent een enthousiaste en snelle leerling.

Kortom: We zoeken een Pietje Precies, die weet van aanpakken en die gaat voor kwaliteit. Met behulp van jouw inzet lever je een onmisbare bijdrage aan de verdere groei van ons bedrijf. 

 

 

Hoe werken wij bij Pneutec?

 

 

Misschien denk je dat deze taken eenvoudig zijn. Dat zijn ze echter niet. Er worden hoge kwaliteitseisen aan jouw werk gesteld en er wordt eigenaarschap verwacht. Daarbij wil Pneutec continu blijven verbeteren. Iedereen krijgt de ruimte om zijn enthousiasme, creativiteit en vakmanschap in te zetten. En er wordt geluisterd naar jouw ideeën.

 

Naast een goede beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Pneutec je een versnelde persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk! 

Ben jij die topper? We horen graag van je!

 

Ben jij die topper die we zoeken en ga jij voor kwaliteit en resultaat? Dan zien wij graag je C.V. met motivatie per mail tegemoet. Deze kan je sturen naar: talentpool@pneutec.nl. Voor aanvullende informatie kun je mailen of telefonisch contact opnemen met Rosan Gerstmeijer, tel.: 023 – 569 90 82

 

Reageer direct!

Rosan aan het woord

 

 

Prettig werken is voor mij:  dat mijn inspanningen en ideeën er toe doen,  dat ik kan groeien doordat ik gestimuleerd word om mijn talenten te gebruiken en dat ik kan werken in een professionele omgeving waarbij continue verbetering voorop staat. Dat heb ik gevonden bij Pneutec. 

 

 

 

 

Geïnteresseerd? We horen graag van je!

 

Ben je geïnteresseerd in de vacature (junior) magazijnmedewerker? Vul het formulier in en stuur je C.V. met motivatie mee!


Bijlage (pdf, doc, docx):
Bijlage (pdf, doc, docx):

 

© 2015 - , Pneutec.