Vacature: Assemblage Medewerker (Cleanroom) M/V (8 – 40 uur p/w)

 

Wil je werken bij een ambitieus en hightech bedrijf? Pneutec is een gezonde onderneming met een groeiambitie naar het leveren van steeds meer samengestelde systemen, met toegevoegde waarde op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek, flow control en dempingstechniek. Met deze technieken ontwikkelen en bouwen we nieuwe applicaties en systemen voor onze klanten.

 

We zoeken naar nieuwe collega’s die handig zijn, mee willen bouwen en vooral mee willen denken! Wij hebben fulltime mogelijkheden en ook de mogelijkheid om naast je studie in de avonduren te werken.

 

 

Wat ga je doen:

 

 

  • Je komt dagelijks in aanraking met (fijn) mechatronische producten en applicaties; Aan de hand van werktekeningen assembleer je (in de cleanroom) hightech systemen;  Het nauwkeurig volgen van strenge regels en voorschriften om zodoende hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren is hierbij een must. Je krijgt hiervoor uitgebreide training en uitleg; 
  • Je bent betrokken bij het proces van ordervoorbereiding tot en met orderverzending; 
  • Samen met collega’s bedenk je hoe zaken nog slimmer en efficiënter aangepakt kunnen worden, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft en de klant optimaal tevreden is. Zo zijn er bijvoorbeeld tweewekelijks 5S sessies. Daarbij ga je samen met je collega’s jouw werkwijze en werkplek continu verbeteren.

 

 

 

Wat we van jouw verwachten:

 

  • Je beschikt minimaal over een VMBO sector techniek diploma of vergelijkbaar; 
  • Je werkt nauwkeurig en je kunt je eigen werkzaamheden goed organiseren; 
  • Je hebt ervaring met (fijn)mechanica assemblage;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Voldoende beheersing van de (technische) Engelse taal;
  • Je bent leergierig en je werkt goed samen; 
  • Kennis van Lean manufacturing is een pré.

 

Hoe werken wij bij Pneutec?

 

 

Misschien denk je dat de functie van assemblage medewerker eenvoudig is. Dat is het echter niet. Er worden hoge kwaliteitseisen aan jouw werk gesteld en er wordt eigenaarschap verwacht. Daarbij wil Pneutec continu blijven verbeteren. Iedereen krijgt de ruimte om zijn enthousiasme, creativiteit en vakmanschap in te zetten. En er wordt geluisterd naar jouw ideeën.

 

Naast een goede beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Pneutec je een versnelde persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk!

Ben jij die topper? We horen graag van je!

 

Ben jij die topper die we zoeken en ga jij voor kwaliteit en resultaat? Dan zien wij graag je C.V. met motivatie per mail tegemoet. Deze kan je sturen naar: talentpool@pneutec.nl.

Voor aanvullende informatie kun je mailen of telefonisch contact opnemen met Rosan Gerstmeijer, tel.: 023 – 569 90 82

 

Reageer direct!

Rosan aan het woord

 

 

Prettig werken is voor mij:  dat mijn inspanningen en ideeën er toe doen,  dat ik kan groeien doordat ik gestimuleerd word om mijn talenten te gebruiken en dat ik kan werken in een professionele omgeving waarbij continue verbetering voorop staat. Dat heb ik gevonden bij Pneutec. 

 

 

 

 

Rosan Gerstmeijer

Directiesecretaresse/HRM

 

 

Geïnteresseerd? We horen graag van je!

 

Ben je geïnteresseerd in de vacature assemblage mederwerker? Vul het formulier in en stuur je C.V. met motivatie mee!


Bijlage (pdf, doc, docx):
Bijlage (pdf, doc, docx):

© 2015 - , Pneutec.