Vacature: Customer Service Medewerker  M/V (40 uur p/w)

 

Pneutec is een kenniscentrum, een ontwikkelaar en een bouwer op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek, fluid control en dempingtechniek. Met deze technieken ontwikkelen en bouwen we nieuwe applicaties en systemen voor onze klanten. Sinds medio 2017 maken wij onderdeel uit van Aalberts Advanced Mechatronics, wat veel mogelijkheden biedt. Wij zijn een gezonde en sterk groeiende organisatie  met een zeer uitdagende ambitie, ons team is enthousiast en betrokken en de werksfeer is professioneel maar informeel.

 

Jouw ambitie​

 

 

Een volgende stap in een veelzijdige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een dynamische werkomgeving. Als Customer Service medewerker ben je een spin in het web. Naast het afhandelen van vragen van klanten geef je sturing aan het calculatieproces en zorg je dat klanten tijdig correcte offertes ontvangen. Je verwerkt orders en verstrekt informatie aan klanten over prijzen, levertijden en bijzonderheden in de afhandeling van leveringen. Je geeft orders vrij voor levering en stemt deze af op de productie- en transportmogelijkheden conform de planning. Indien er zich problemen voordoen, analyseer je deze en los je ze zo goed mogelijk op.

 

 

 

 

Jouw profiel:

 

 

  • MBO+ werk- en denkniveau met aantoonbare affiniteit en ervaring met onze producten in een vergelijkbare functie.
  • Je bent op de hoogte van het dienstverleningspakket van logistieke dienstverleners en hebt kennis van kwaliteitsvoorschriften die relevant zijn voor de afdeling customer service.
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal.
  • Je bent communicatief vaardig, commercieel, proactief en een aanpakker.
  • Waarbij je uitblinkt in een klant- en een oplossingsgerichte aanpak met een flexibele instelling; je houdt van problemen oplossen, ook als deze wellicht niet direct tot het domein van je eigen functie behoren en je doet er alles aan om de klant tevreden te houden.

 

Hoe werken wij bij Pneutec?

 

 

  • Er worden hoge kwaliteitseisen aan jouw werk gesteld en er wordt eigenaarschap verwacht. Daarbij wil onze opdrachtgever continu blijven verbeteren. Iedereen krijgt de ruimte om zijn enthousiasme, creativiteit en vakmanschap in te zetten. Er wordt daadwekelijk geluisterd naar jouw ideeën! Zij zoeken daarom een collega die mee wil bouwen en vooral mee wil denken.
  • De vacature biedt meer dan alleen een nieuwe uitdaging: onderdeel uitmaken van een inspirerende omgeving met veel ambitie, een heldere visie van de directie en je maakt deel uit van een hoogopgeleid en getalenteerd team.
  • Naast een prima beloning met dito secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden zij je een versnelde persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk!

Ben jij die topper? We horen graag van je!

 

Ben jij die topper die wij zoeken? Dan zien wij graag je C.V. met motivatie per email tegemoet. Deze kan je sturen naar: talentpool@pneutec.nl. Voor aanvullende informatie kun je mailen of telefonisch contact opnemen met tel.: 023 – 569 90 82.

 

Reageer direct!

 

Aalberts Advanced Mechatronics

 

Sinds medio 2017 maakt Pneutec onderdeel uit van Aalberts Advanced Mechatronics, samen met Lamers, Mogema en IDE. 
Als Aalberts Advanced Mechatronics zijn we continu op zoek naar de synergie tussen deze bedrijven. Met name voor de grote projecten positioneren we ons als Aalberts Advanced Mechatronics en bieden we een totaaloplossing. Dit vraagt onder andere een vergaande samenwerking op het gebied van engineering. Voor de engineering zullen de 4 bedrijven steeds meer gaan samenwerken en resources gaan putten uit een pool van engineers die werkzaam zijn bij een van de bedrijven van Aalberts Advanced Mechatronics.

 

Geïnteresseerd? We horen graag van je!

 

Ben je geïnteresseerd in de vacature Customer Service Medewerker? Vul het formulier in en stuur je C.V. met motivatie mee!


Bijlage (pdf, doc, docx):
Bijlage (pdf, doc, docx):

© 2015 - , Pneutec.