Onze missie is ontstaan

uit uw vragen

 

Pneutec is van oudsher specialist in de vakgebieden pneumatiek en stromingsleer. Wij helpen bij de ontwikkeling van systemen - machines of productielijnen - waarbij stromingen en bewegingen moeten worden beheerst.

 

De vragen die wij uit de industriële markt ontvangen, komen van machinebouwers (OEMers) en gaan over het vernieuwen van hun producten om voor hun klanten hogere productiesnelheden te realiseren. Daarmee worden de grenzen van de bestaande technologie telkens opnieuw verlegd. Een nieuwe versie van een machine moet bijvoorbeeld sneller en goedkoper werken dan de bestaande.

 

 

 

Dat leidt tot technologische uitdagingen. Machines mogen niet harder gaan trillen of  ongecontroleerde bewegingen gaan maken bij hogere snelheden. Die vraagstukken lossen wij op. Niet met de bestaande, maar met de nieuwste technologie. Die nieuwe technologie moet bovendien snel beschikbaar zijn. 

Onze missie

We hebben ontdekt dat de markt behoefte heeft aan partners die met de hoogste snelheid

acteren en die de nieuwste technologie ontwikkelen. Dit leidde tot de missie:

 

Beheersen van stromingen en bewegingen

 

Wij realiseren samen met klanten:

Een kortere time-to-market

Vernieuwing van technologie

Wat betekent deze missie

voor u in de praktijk?!

 

 

Beheersen van stromingen en bewegingen


Om machines en productielijnen goed te laten functioneren zijn componenten (onderdelen) nodig die er samen voor zorgen dat een schakeling perfect functioneert. Voorbeelden van stromingen en bewegingen zijn: 

  • Bewegingen van cilinders 
  • Luchtstromen in slangen en zuignappen 
  • Druk in ventielen 

We nodigen u uit vraagstukken over stromingen en bewegingen bij ons neer te leggen, zodat onze specialisten samen met u de perfecte applicatie kunnen ontwerpen en implementeren. Het eindresultaat is een volkomen beheerste werking van uw systeem.

 

 
 

 

Kortere time tot market


Om de concurrentie voor te blijven is het vanzelfsprekend dat u dit soort vernieuwingen zo snel mogelijk wilt doorvoeren. Wij hebben ons bedrijf en onze supply chain zo ingericht dat we u snel kunnen helpen om antwoorden te vinden op de vragen van uw klanten. Zij stellen namelijk steeds hogere eisen aan hun productielijn of machine. Denk daarbij aan:
  • Snellere productie - meer eenheden per seconde
  • Betrouwbaarder productie - minder uitval
  • Lager energieverbruik - daling van kosten
  • Kortere omsteltijden - produceren in kleinere batches
  • Minder onderhoud - lagere kosten voor onderhoud en reparaties

Vernieuwing van technologie

 

De nieuwste technologie is essentieel om een leidende rol te hebben in de industrie. Het is voor ons een grondhouding om met behulp van uw vragen onszelf en onze supply chain continu uit te dagen de bestaande technologie te vernieuwen of volledig nieuwe technologie te ontwikkelen. Omgekeerd, onze leveranciers zijn zelf ook innovatief, waardoor we in staat zijn hun ontwikkelingen aan u te presenteren en toe te passen in uw systemen.

 

 

 

Pneutec is een kenniscentrum, een ontwikkelaar en een bouwer op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek, flow control en dempingstechniek. Met deze technieken ontwikkelen we en bouwen we nieuwe applicaties en systemen voor onze klanten. Dit helpt u, omdat u zich daardoor kan concentreren op uw core business.

 

Innovatie partner

 

Zoekt u een partner om samen te innoveren? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 


© 2015 - , Pneutec.