Verdubbel uw capaciteit met een Value Line vacuüm ejector


31-03-2016 - Mihaela Craita

Piab vacuüm ejector

 

De technologie van de nieuwe Piab vacuüm ejector uit de Value Line is gebaseerd op een cartridge met een betere vacuüm performance in vergelijking met  conventionele enkeltraps ejectoren van vergelijkbare bouwgrootte. De vacuüm flow van deze nieuwe vacuüm ejector is twee keer zo groot als de reeds bestaande lichtgewicht varianten. Daarnaast is deze nieuwe ejector zuiniger in gebruik. Energiebesparingen tot wel 28% zijn te realiseren, door oude ejectoren te vervangen met de nieuwe Value Line ejectoren.

 

Vacuüm ejector Piab Value Line: Goed en eenvoudig toe te passen alternatief voor minder kritische toepassingen

De nieuwe vacuüm ejector uit de Piab Value Line is verwerkt in een standaard formaat aluminium blokje . Dit biedt de mogelijkheid om het blokje eenvoudig in reeds bestaande systemen toe te passen. Deze makkelijk te installeren vacuümgenerator vormt een goed alternatief voor minder gecompliceerde geautomatiseerde vacuümsystemen. Denk hierbij aan industriële toepassingen die minder veeleisend zijn, zoals het opzetten van kartonnen dozen, het sorteren van plaatmateriaal of het oppakken van kunststofdelen uit mallen.

 

Onmiddellijke toepassing, zelfs in stoffige omgevingen 

Naast alle bovengenoemde voordelen biedt de constructie tot slot het voordeel onmiddellijk toegepast te kunnen worden. Zelfs in stoffige en vervuilde omgevingen. Aangezien de ejectoren opgebouwd zijn zonder flap-klepjes, blijven deze ook in dit soort omgevingen uiterst betrouwbaar.

 

Meer weten over de Valua Line vacuüm ejectoren van Piab?

Bent u nieuwsgierig geworden wat de voordelen van de Value Line vacuüm ejectoren voor u kunnen zijn? En wilt u deze graag zelf ervaren? Neem dan direct contact op met één van onze Product Specialisten Vacuümtechniek. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 

 
© 2015 - , Pneutec.