Vacature: Stagiair Communicatie M/V (24 uur p/w)


01-08-2016 - Rosan Gerstmeijer

Zoek je een uitdagende communicatie stage bij een innovatief en hightech bedrijf? Pneutec is een kenniscentrum, een ontwikkelaar en een bouwer op het gebied van de beheersing van stromingen en bewegingen. Recent hebben wij een rebranding ondergaan en zijn wij nu op zoek naar een communicatietalent die ons kan helpen onze missie nog beter naar buiten te brengen. Je bent verantwoordelijk voor het vermarkten van ons product via o.a. onze vernieuwde website en social kanalen.

 

vacature stagiair communicatie

 

Meer informatie over de vacature Stagiair Communicatie?

Wil jij mee kunnen denken, van toegevoegde waarde zijn en ons helpen om ons op communicatievlak verder te ontwikkelen? Bij Pneutec krijg je alle ruimte voor je eigen inbreng! We zijn per direct op zoek naar een ondernemende tweede- of derdejaars student HBO Communicatie die tijdens de stage al zichtbaar resultaat wil zien van alle inspanningen. Op het gebied van Website/Content, Social Media en conversie optimalisatie hebben we uitdagende en creatieve opdrachten voor je.

 

Bekijk de vacature

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 

 
© 2015 - , Pneutec.