Tijd voor een feestje: Pneutec bestaat 30 jaar!


01-02-2017 - Omar Ebadi

Vandaag 1 februari 2017 bestaat Pneutec 30 jaar. Een mooi moment om stil te staan bij de hoogtepunten van de afgelopen 30 jaar. Daarnaast wil Pneutec vooral vooruit kijken en focussen op de toekomst die volop kansen biedt.

 

Terugblik op de geschiedenis van pneutec

Pneutec is opgericht op 1 februari 1987. Het bedrijf begon als handelsfirma van onderdelen in pneumatische oplossingen. Al snel was het duidelijk dat de klanten van Pneutec het waardeerden als er in de engineeringsfase werd meegedacht over de beste oplossing. Onze kennis van onderdelen, Pneumatiek, Vacuümtechniek, Dempingstechniek en Fluid Control werd zeer gewaardeerd en graag gebruikt door onze klanten.


In de loop der tijd ging Pneutec zich bezig houden met het zoeken naar totaaloplossingen voor haar klanten. Het was een logische stap om vervolgens onderdelen te gaan samenstellen. De inrichting van een productieruimte met machines, instrumenten en een cleanroom was een feit. De toekomst lag nu open om door te groeien naar een gespecialiseerde leverancier van systemen en machines voor Original Equipment Manufacturers. Deze ontwikkeling werd gerealiseerd door engineeringkwaliteiten toe te voegen en de kwaliteit van werken en processen zo hoog te maken dat de top van de industrie nu wordt bediend.

 

Middels de hieronder weergeven tijdlijn, kijken wij graag terug naar de bijzondere momenten in het verleden en de mijlpalen die Pneutec bereikt heeft.

 

 

Pneutec is ook in de toekomst uw partner om samen te innoveren

Het 30-jarig bestaan van Pneutec is een mooi moment om terug te kijken op de hoogtepunten van de afgelopen jaren, maar wij kijken daarnaast graag vooral vooruit. De eisen en wensen in de top van de industrie worden steeds strenger, zoals het volop innoveren, het realiseren van een steeds kortere time-to-market en het behalen van zowel een hogere technische als economische efficiency. Ook in de toekomst kunt u weer altijd op ons blijven rekenen als betrouwbare partner op het gebied van het beheersen van stromen en bewegingen. Wij zullen de OEM-markt van eenvoudig tot gecompliceerd blijven dienen. 

 
© 2015 - , Pneutec.