Pneutec feliciteert Pneumax met haar 40 jarig bestaan


07-07-2016 - Niels Davids

40 Jaar innovatie en vernieuwing van technologie

Het succes van Pneumax komt voornamelijk doordat er altijd geluisterd is naar de eisen en wensen van de klant. Pneumax heeft in de loop der jaren frequent geïnnoveerd en continu nieuwe technologieën ontwikkeld. Door de explosieve groei die Pneumax heeft doorgemaakt, was het nodig om een nieuwe productiehal te laten bouwen. De nieuwe productiehal is 18 juni feestelijk geopend. De locatie in Lurano heeft inmiddels een oppervlakte van 114.000 m², waarvan 65.500 m² bestaat uit productiehallen.

 

                           pneumax

               

Duurzame samenwerking tussen Pneutec en Pneumax

Pneutec wil samen met klanten een kortere time-to-market realiseren en daarnaast technologie vernieuwen. De samenwerking met een innovatieve en flexibele partner als Pneumax is hierbij zeer belangrijk. Pneumax investeert ook frequent in het trainen van de Product Specialisten van Pneutec. Daarnaast worden de wederzijdse ervaringen vanuit de markt, van zowel Pneutec als Pneumax, gedeeld. Dit betekent voor u als OEM’er dat u toegang heeft tot de nieuwste technologieën en innovaties die zijn gebaseerd op situaties en uitdagingen vanuit de markt. U kunt dus zowel economisch als technisch, de voorsprong binnen uw markt vergroten.

 

Wilt u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen en producten van Pneumax? Neem dan contact op met één van onze Product Specialisten Pneumatiek. Zij staan u altijd graag te woord om u verder te helpen. Of vul het contactformulier hieronder in.

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 
© 2015 - , Pneutec.