Pneutec aanwezig op de Aquatech Amsterdam 2015


27-10-2015 - Niels Davids

aquatech amsterdam 2015

 

Binnenkort is het weer zover! Op 3-6 november vindt het meest toonaangevende vakevenement ter wereld op het gebied van proces-, drink- en afvalwatertechnologie weer plaats: de Aquatech Amsterdam. Pneutec zal als distributeur van het fabricaat CEME S.p.A, dé marktleider op het gebied van fluid control,  aanwezig zijn op de stand van CEME.

 

CEME S.p.A

CEME S.p.A is een gevestigde naam binnen de wereld van de fluid control. De componenten van CEME zijn de afgelopen jaren in vele honderden apparaten en applicaties toegepast, zoals in koffiemachines, frisdrankautomaten en in zeer veel stoom-, gas- en waterapplicaties.

 

Naast de standaard componenten, zoals solenoid ventielen, drukschakelaars of magneetpompen, houdt CEME zich bezig met de ontwikkeling en productie van specifieke producten die afgestemd zijn op de eisen en wensen van de klant. 

 

Aquatech 2015

De Aquatech vindt plaats van dinsdag 3 november tot en met vrijdag 6 november 2015 in de RAI in Amsterdam. De stand van CEME S.p.A. is te vinden op standnummer 07.200. Wij ontmoeten u graag op deze stand!

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 

 
© 2015 - , Pneutec.