Pneumax ISO 15552 cilinder Steelline series


06-09-2015 - Niels Davids

RVS ISO 15552 cilinder

 

De nieuwe RVS ISO 15552 cilinder uit de Steel line serie (series 1393-1394) van Pneumax is speciaal ontworpen voor applicaties waar duurzaamheid en corrosie bestendigheid belangrijk is, zoals applicaties binnen de voedingsmiddelenindustrie, de offshore en de farmaceutische industrie.

 

RVS ISO 15552 cilinder

Het cilinderprofiel is vervaardigd uit RVS (AISI 316). De interne en externe componenten zijn opgebouwd uit materialen die geschikt zijn voor toepassing in de bovengenoemde applicaties. De cilinders zijn geschikt voor een bedrijfstemperatuur in de range van -30°C tot 150°C, afhankelijk van het type afdichting dat gebruikt wordt. 


De cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, van 16 tot 100mm. Binnen de steel line serie van Pneumax zijn ook accessoires beschikbaar voor deze cilinders. Uiteraard zijn deze accessoires ook uitgevoerd in RVS (AISI 316).

 

Pneumax

In de nabije toekomst zal Pneumax ook andere nieuwe producten binnen de Steel line serie introduceren. Wij houden u hierover op de hoogte via onze website.  

 

Meer weten over de Steel line serie van Pneumax?

Wilt u documentatie ontvangen van de Steel line serie van Pneumax? of wilt u advies voor het gebruik van de Steel line serie in uw specifieke applicatie? Neem contact op met één van onze product specialisten Pneumatiek, zij denken graag met u mee. Of vul het onderstaande formulier in.

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 

 
© 2015 - , Pneutec.