Piab Value Line – Good performance at a value price


06-09-2015 - Niels Davids

piab value line

 

Piab, de wereld marktleider in vacuümtechnologie, heeft een nieuwe productlijn geïntroduceerd genaamd Value Line - good performance at a value price. Deze scherp geprijsde productlijn bestaat uit 21 zuignappen in drie verschillende vormen met daarnaast twee lichtgewicht vacuüm ejectors.

 

Piab Value Line

De Value Line bestaat een range van producten die ideaal zijn voor de meer basic toepassingen, waarbij de machinesnelheden niet uitzonderlijk hoog zijn en de op te pakken oppervlakten een minder grote uitdaging vormen. Voorbeelden van typische toepassingen zijn het laden, lossen en sorteren van plaatmetaal. Maar ook bijvoorbeeld het verwijderen van onderdelen uit een mal of voor het opzetten van kartonnen dozen.

 

Brochure Piab Value Line
 

Meer weten over de Value Line van Piab?

Wilt u weten of de producten uit de Value Line geschikt zijn voor uw specifieke toepassing? Of is een andere productlijn  van Piab, zoals PiGRIP of DURAFLEX, wellicht meer geschikt voor uw applicatie? Neem dan contact op met één van onze productspecialisten vacuümtechniek. Zij kunnen u voorzien van het juiste advies voor uw specifieke toepassing. Of vul het onderstaande formulier in.

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 
© 2015 - , Pneutec.