Nieuwe huisstijl Pneutec


07-09-2015 - Omar Ebadi

Sinds ons bestaan zijn wij continu in beweging geweest om innovatief en vooruitstrevend te zijn voor u als klant. Inmiddels hebben wij ons verder ontwikkeld als kenniscentrum, ontwerper, bouwer en als uw sparringpartner. Wij zijn uitgegroeid tot een hightech bedrijf dat kennis toevoegt aan uw engineeringsvraagstukken. Onze identiteit en huisstijl hebben we hierop aangepast.

 

Daarom stellen wij ons graag opnieuw aan u voor met ons statement:

 

De optimale 
toestand van beweging

 

In een wereld die draait om complete oplossingen op het gebied van pneumatiek, vacuümtechniek, dempingtechniek en flow control maken de mensen van Pneutec het verschil. Om uiteindelijk toegevoegde waarde te kunnen bieden voor alle afnemers. Zodat zij een kortere time to market kunnen realiseren. En uiteindelijk weer meerwaarde kunnen bieden voor de eindklant. Dat is wat ons drijft.

 

Wij geloven dat er in alle machines nog lucht zit om efficiënter te werken. Door onze creatieve instelling bouwen we samen verantwoord aan de beste oplossingen. Ongeacht onze handels-, assemblage of ontwerpfunctie, we leren voortdurend van elkaar en van de wereld om ons heen. Waardoor we niet lineair onze producten de markt in duwen, maar we constante beweging vinden in de markten waarin we actief zijn, diens invloeden en trends en onze totaaloplossingen daarop laten aansluiten.

 

Zodat de optimale toestand van beweging ontstaat: Clean, Control, Continuously.

 

pneutec

 

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 
© 2015 - , Pneutec.