MTP700 pomp: voor uiteenlopende watertoepassingen


12-09-2016 - Niels Davids

Recentelijk heeft CEME S.p.a de innovatieve MTP700 pomp geïntroduceerd. Deze perifere pomp is geschikt voor diverse watertoepassingen. Daarnaast is de pomp ook geschikt voor behandeling van andere vloeistoffen op waterbasis die geen schurende deeltjes of agressieve stoffen bevatten. Dit maakt de MTP700 pomp bijzonder geschikt voor toepassingen zoals: omgekeerde osmose systemen (reverse osmosis), waterkoelsystemen, koffiemachines en portable water dispensers.

 

Constructie en materiaalgebruik MTP700 pomp

Elk onderdeel van de pomp is vervaardigd met het meest innovatieve materiaal. De body is vervaardigd uit PEI, de seal materiaal is NBR, keramisch en grafiek en de as is vervaardigd van RVS. Mede door dit materiaalgebruik kan er gegarandeerd worden dat de pomp voldoet aan de meest relevante internationale normen die gelden voor de verwerking van drinkwater. De MTP700 pomp wordt compleet als kant-en-klare unit geleverd, waarbij de pomp direct op de motoras gemonteerd is. Hierdoor kan de pomp direct als complete unit geïnstalleerd worden. Iedere pomp wordt uitvoerig getest voordat deze de fabriek verlaat. 

 

Prestatie en specificaties MTP700 pomp

De MTP700 pomp kan gebruikt worden bij een omgevingstemperatuur tot 50°C. De maximale temperatuur van de te gebruiken vloeistof is 60°C. De pomp kan worden uitgevoerd in een uitvoering met 230V / 50Hz en in een uitvoering met 120V / 60Hz (100% ED). De prestatie van beide varianten is weergeven in het flowdiagram hieronder.

Vragen? Neem contact op met pneutec

Wilt u meer weten over de MTP 700 pomp? Of heeft u specifieke vragen op het gebied van flow control? Neem dan direct contact op met één van onze Product Specialisten, of vul het contactformulier hieronder in.

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 

 

 
© 2015 - , Pneutec.