Molex: klantspecifieke oplossingen


16-12-2016 - Edwin van den Nieuwendijk

Molex is fabrikant van één van de grootste portfolio’s op het gebied van connectiviteit en bedrading oplossingen, geschikt voor de automotive industrie, voedingsmiddelen, verpakkingsindustrie, industriële automatisering en solar business.

 

 

Brad Core Program geschikt voor zware industriële omstandigheden

Een onderdeel van dit productprogramma is het Brad Core Program. Dit programma voortkomend uit de lijn van Brad Garrison is gericht op automation voor de Europese markt en bestaat uit passieve IO en actieve IO modules. Deze modules en accessoires zijn voorzien van een IP67 classificaties en daardoor geschikt voor zware omstandigheden in de food en beverage industrie, material handling en in de packaging industrie.
Voor het koppelingen van de passieve en actieve IO modules heeft Molex een uitgebreid programma met cordsets, connectors, filed attachable en receptacles.  Ook heeft Molex complete bekabelingssets voor actuators, PLC’s, sensors, safety devices en toepassing in de motion en control.

     

 

Plug en Play oplossing voor uw sensoren

De Brad Mini-change connectors bieden de breedste selectie van miniatuur connectoren in de industriële markt. Door de IP67 bescherming en anti-vibrate functie zijn de koppelingen onder extreme omstandigheden toepasbaar.

 

 

Toepassing in de zware industrie

Daarnaast bestaat er een uitvoerige productlijn van M8 connectoren, Brad Nano Change, welke zich kenmerken door de robuustheid, compactheid en hoge afdichtingsniveau. De Nano-change connectoren zijn ontworpen voor het koppelen van miniatuur sensoren tot grote actuatoren in de zware industriële omgevingen. De Nano change cordsets zijn verkrijgbaar in 3-polige, 4-polige of 5 polige uitvoeringen.

              

 

Connector systemen voor grotere vermogens

Daar waar de Mini change en Nano change veelal worden toegepast voor stuursignalen en lagere vermogens bestaat er ook een M12 serie. De M12 connector systemen van Molex met IP67 classificatie zijn geschikt voor het doorgeven van uitzonderlijk grote vermogens. Voor de steeds complexere en krachtige machines binnen de factory automation is een robuuste M12 F serie op de markt.

 

 

Op zoek naar een hogere up-time?

Met standaard cordsets of een specifieke oplossing voor uw applicatie is het mogelijk uw montagetijden te reduceren en de up-time van uw klant te verhogen door plug and play oplossingen. Bent u ook opzoek naar de juiste connecties? Onze Product Specialisten helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze Product Specialisten of vul onderstaand contactformulier in dan nemen wij spoedig contact met u op.

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 

 

 

 
© 2015 - , Pneutec.