Innovatie en flexibiliteit binnen de automotive industrie


04-11-2015 - Edwin van den Nieuwendijk

klemserie


Pneutec realiseert samen met klanten een kortere time-to-market en is daarnaast continu bezig met het vernieuwen van technologie. Wij helpen u graag om zowel de technologische als economische voorsprong binnen uw markt te vergroten. Pneutec doet dit door toepassing van de hightech producten van Pneumax gericht op de automotive sector, in combinatie met onze ervaring op het gebied van design en implementatie.


Clamping technology voor de automotive industrie

Eén van de nieuwste innovaties van Pneumax is het complete  aanbod producten ten behoeve van het productieproces binnen de car manufacturing. Het aanbod bestaat uit klem-units (clamping), positioneerpennen (locating), pneumatische grijpklemmen (handling) en scharnier-units (pivoting). Deze productrange focust zich hierbij specifiek op de BIW (Body in White) productielijnen van het manufacturing proces.

 

De Pneumax clamps’series zijn de meest krachtige en lichtgewicht compacte klem-units in de wereld. Daarnaast onderscheiden deze klemmen zich ook door de hoge mate van verstelbaarheid en uitwisselbaarheid van de producten. Een ander belangrijk voordeel is de hoge weerstand tegen vervuiling en corrosie. 

Meer informatie over de automotive producten van Pneumax kunt u vinden in de online catalogus: ‘Pneumax for the Automotive’. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze Product Specialisten

clamping

Ventielen automotive industrie

Eerder heeft Pneumax al ventielen ontwikkeld die voldoen aan de geldende normen binnen de automotive industrie. Het gaat hier om de Pneumax series 2700 volgens ISO15407-2 en de Pneumax series 1111 volgens ISO5599/1. Deze laatstgenoemde ISO-ventielen hebben naast de standaard functies een M12-connector aansluiting.
Indien u advies wilt voor uw specifieke applicatie, dan kunt u direct contact opnemen met één van onze Product Specialisten

automotive valve

 

 

Pneutec neemt ook dit jaar weer vol enthousiasme deel aan de Precisiebeurs in Veldhoven

Een selectie van de Automotive serie van Pneumax is op onze stand te zien en één van onze Product Specialisten beantwoordt graag uw vragen.
De precisiebeurs vindt plaats op woensdag 18 en donderdag 19 november 2015 in het NH conference center de Koningshof te Veldhoven. Aanmelden is gratis. Pneutec is te vinden op standnummer 220. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 
© 2015 - , Pneutec.