Downsizing van uw analyse apparatuur


23-03-2016 - Niels Davids

 

Hoe kan ik mijn applicatie downsizen en tegelijkertijd mijn flow behouden?

Het is dè uitdaging voor de medical OEM’ers en producenten van analyse apparatuur.
Daarnaast is  vaak een vereiste dat de gebruikte componenten resistent zijn voor het medium dat door uw applicatie heen stroomt, zoals een chemische oplossing of gedemineraliseerd water.

 

Media isolation valve PVR series: compact ventiel met vele mogelijkheden

Koganei heeft recentelijk een nieuw artikel geïntroduceerd die u als OEM’er kan helpen bij de uitdaging om uw analyse apparatuur te downsizen. Het gaat om de media isolation valve PVR series. Door de compacte inhoud van minder dan 35 microliter, richt dit compacte ventiel zich voornamelijk op analyse apparatuur binnen de medische sector. Hoewel de inhoud van dit ventiel zeer gering is, kan er een hoge flow behaald worden. Daarnaast heeft dit ventiel een lange levensduur.

 

Geschikt voor een brede range vloeistoffen en gassen

De PVR ventielen zijn geschikt voor verschillende veelgebruikte media binnen de medische sector zoals urine, bloed en andere chemische oplossingen. De basis van het ventiel is gemaakt van PEEK. Het kan hierdoor gebruikt worden voor toepassing in bijvoorbeeld  DNA analysers, blood gas detectors en gas chromatographs.

 

Meer weten over het downsizen van uw analyse apparatuur?

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen, downsizen en engineeren van uw analyse apparatuur? Maak dan direct een afspraak met één van onze Product Specialisten, zij helpen u graag verder zodat zowel technisch als economisch een hoger rendement met uw producten kunt behalen. Of vul het contactformulier hieronder in.

Vragen over dit nieuwsbericht?

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht, vul dan het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.

 

 

 

 
© 2015 - , Pneutec.