Bezoek Pneutec op de Precisiebeurs


26-10-2016 - Mark Dijkstra

 

Hightech platform voor precisietechnologie

Op woensdag 16 en donderdag 17 november organiseert Mikrocentrum voor de 16e keer de Precisiebeurs. Deze beurs is hét jaarlijkse trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie. Als deelnemer aan het Hightech Platform van het Mikrocentrum mag Pneutec hier natuurlijk niet ontbreken.

 

Samen met Pneutec een hoger rendement realiseren

De Precisiebeurs is elk jaar voor u de uitgelezen mogelijk om kennis te maken met Pneutec en te ontdekken hoe een samenwerking u een hoger technisch en economisch rendement gaat opleveren. Aan de hand van enkele voorbeelden zullen wij u tonen hoe wij onze expertise kunnen toepassen en werkzaamheden uit handen nemen zodat u zich kunt blijven concentreren op uw core business. Onze specialisten staan tijdens de beurs tot uw beschikking en gaan hierover graag het gesprek met u aan.

 

Aanmelden voor de precisiebeurs 2016

De precisiebeurs vindt plaats op 16 en 17 november 2016 in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven. De stand van Pneutec is te vinden in de Dommelhal, nummer 220. Aanmelden voor de Precisiebeurs is gratis en kan via onderstaande knop. 

 

Meld u gratis aan!

 

 

Maak een afspraak met één van onze Product Specialisten

Lukt het u niet om de Precisiebeurs te bezoeken maar wilt u toch graag in een kennismakingsgesprek vernemen hoe onze aanpak ervoor zorgt dat u in een korte time-to-market een vernieuwing van technologie realiseert en waarbij u zich kunt blijven concentreren op uw core-business? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze Product Specialisten.

Vul het formulier in om een adviesgesprek aan te vragen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen door te bellen of te mailen. 

 

  023 569 90 90

 

 info@pneutec.nl

 

 

Hoe dan ook verheugen wij ons erop om binnenkort nader kennis met u te maken in een oriënterend en vrijblijvend gesprek! Tot dan!

 
© 2015 - , Pneutec.