Innovatieve merken voor elk vraagstuk

 

Zoekt u een speciaal onderdeel, een bijzondere functionaliteit of een bepaald merk? Dan kunnen we u helpen met een breed scala aan merken, waarvan wij de exclusieve distributeur zijn. 

 

Dat werkt mogelijk iets anders dan u gewend bent. Wij produceren zelf geen onderdelen, maar wij managen de supply chain, zorgen voor de engineering, de samenstelling en de levering. We hebben toegang tot een wereldwijd netwerk van specialisten, waardoor we u snel kunnen helpen. 

Vrijblijvend onze product notes aanvragen

 

We tonen u de toepassingen en aan het einde kunt u vrijblijvend onze product notes aanvragen met voorbeelden en uitwerkingen.

 

Aanvragen

Uw vragen worden omgezet tot

oplossingen en bijpassende merken


De eerste stap is het definiëren van uw vraag. Heeft u een standaard product nodig of een applicatie met een bepaalde functionaliteit? Heeft u een engineeringsvraagstuk of is het nodig te innoveren? Er zijn diverse vragen te stellen voordat de juiste leverancier geselecteerd kan worden en het juiste onderdeel gekozen kan worden.

 

Is de vraag duidelijk? Dan kunnen we beoordelen welke onderdelen, merken of applicaties het beste passen. Dat kan gaan om een product, een product dat eerst nog moet worden bewerkt of ontwikkeld, of zelfs een complete assembly, die is samengesteld uit diverse onderdelen. Als de vraag duidelijk is, kunnen we beoordelen welke merken, leveranciers en componenten het beste bij u passen. Uw organisatie heeft er geen omkijken naar!

 

 

 

Beheersing van de supply chain leidt

tot kostenbesparing voor uw organisatie 

 

De tweede stap bestaat uit het management van de supply chain. Anders gezegd, de leveranciers worden continu door ons aangestuurd, geëvalueerd en er worden innovaties gestimuleerd. Dat doen we samen met deze leveranciers in coöperatieve platformen. Co-makership of partnership is tegenwoordig de manier om tot snelle, goede innovaties te komen.

 

 

Het gaat namelijk veelal om het combineren van kennis en ervaring om tot nieuwe inzichten of toepassingen te komen. Naast dit soort ontwikkelingen gaat het natuurlijk ook nog om gewoon tijdig en foutloos leveren, zodat bij u in de organisatie geen faalkosten ontstaan. Uw productieproces is leidend en daar passen we onze leveringsmethodiek op aan.

U heeft toegang tot de nieuwste technologie

 

 

 

Sourcing van de markt is een vak apart. Het is de kunst om nieuwe innovaties, die ergens anders in de wereld zijn ontwikkeld, ook voor u hier in Nederland beschikbaar te stellen.

Enerzijds zoeken we daarom over de hele wereld continu naar aanvullende leveranciers, die nieuwe technieken of producten kunnen brengen, anderzijds zijn onze bestaande leveranciers geselecteerd om hun innovatievermogen. Die brengen we natuurlijk ook naar u toe - met de hoogste snelheid - zodat u uw voorsprong kunt vergroten.

 

Product Specialisten

 

Onze Product Specialisten hebben kennis en jarenlange ervaring in het omzetten van technologische mogelijkheden in concrete toepassingen.
 

We zijn gespecialiseerd om u snel te helpen met uw complexe vraagstukken. Dit voor een breed scala aan applicatiegebieden als: PneumatiekVacuümtechniekFlow control, en Dempingstechniek.
 

Als kennisbaak binnen de supply chain zijn wij de specialisten die niet alleen kennis hebben van een product, maar altijd graag verder denken naar een oplossing. Hierbij gaan we verder dan de standaard informatie die in de productspecificaties staat.

 

Bekijk alle Product Specialisten

 

 

 

 

Mihaela Craita

Product Specialist

 

  • Vacuümtechniek

Onze merken

Hulp bij het uitvinden van slimme
oplossingen voor uw machine of proces

 

Wilt u de laatste ontwikkelingen weten? Wilt u weten welke technieken van Azië tot Australië en van Amerika tot Europa worden toegepast?

 

Vul het formulier in en vraag de informatiefolder aan. U kunt natuurlijk ook bellen via 023 569 90 90 of een e-mail sturen naar verkoop@pneutec.nl.


© 2015 - , Pneutec.