Pneutec overgenomen door Aalberts Industries


01-07-2017 - Pneutec

Toen ik  30 jaar geleden met Pneutec  begon, kon ik me niet voorstellen dat Pneutec zo'n uitstekende systeemintegrator zou worden in pneumatiek, vacuüm en elektronische technologie.

 

Door de inzet en toewijding van onze mensen - en dankzij onze gewaardeerde relatie met leveranciers en klanten - waren we in staat Pneutec succesvol te ontwikkelen naar het bedrijf dat het vandaag is. Om voortdurende groei en succes te garanderen, heb ik besloten het bedrijf over te dragen aan de juiste strategische partner.

 

Daarom ben ik zeer verheugd u hierbij het persbericht van Aalberts Industries N.V. te kunnen sturen. Per 1 juli zijn zij 100% eigenaar van Pneu/tec B.V.

Ik ben er trots op dat Pneutec deel is geworden van zo'n innovatief technologiebedrijf en geloof in een welvarende toekomst samen. Ik bedank Cees van Steijn, interim CEO van Pneutec, die me heeft geholpen bij het vinden van deze partner.

 

Vanaf vandaag zal ons team in Hoofddorp worden geïntegreerd in de organisatie van Aalberts Nano Technology, onder verantwoordelijkheid van Marcel Abbenhuis.

 

Samen zullen we streven naar uitmuntendheid en ik kijk uit naar de samenwerking met Marcel en het team in mijn nieuwe rol als adviseur.

-

Gerrit Bootsman

 

Persbericht Aalberts Industries


Terug


© 2015 - , Pneutec.